Llink


Rotterdam, 23 maart 2006


- PERSBERICHT -

BerenBietje in McDonald's Kitchen

Andy schenkt leven aan seksloze groeten

'Bietjes zijn een seksloze groente' zegt Bas. Kok Andy Mc Donald is het daar niet mee eens. 'Je kunt met bietjes hele veelzijdige gerechten maken'. Om dat te bewijzen zet hij in de vierde aflevering van McDonald's Kitchen de tent in Ouwehands Dierenpark tegenover de ijsberen. McDonald's Kitchen is vrijdag 24 maart om 19.50 te zien op Nederland 3 bij LLiNK.

Recht tegenover de ijsberen gaat Andy koken voor de verzorgers van drie pasgeboren ijsbeertjes. Deze verzorgers hebben vier maanden lang keihard gewerkt om de drie ijsbeertjes in leven te houden en hebben zichzelf daardoor compleet verwaarloosd. Volgens Andy verdienen ze een gezonde en lekkere maaltijd en zijn bieten daarvoor uitermate geschikt! Vandaag bietenrisotto!

In 'McDonald's Kitchen' verrast onze kok Andy McDonald de Nederlander met een nieuwe manier van koken, namelijk lekker, gezond en zonder vlees of vis. Samen met presentator Bas Westerweel trekt hij acht afleveringen lang met zijn mobiele keuken het land in. Hij laat zien dat je met de meest simpele ingrediënten eindeloos kunt variëren en hele andere gerechten kunt maken. Passie voor eten en genieten staat voorop in 'McDonalds kitchen', maar er is ook aandacht voor tips, informatie over producten en alles wat je wilde weten over lekker en gezond eten zonder vlees of vis.

McDonald's Kitchen is iedere vrijdag om 19.50 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT