BedrijfsautoRAI

De Waterwolf B.V. kiest voor Mitsubishi Fuso Canter

(3/24/2006)
Mitsubishi Fuso draagt voortaan een steentje bij aan de leefbaarheid in de gemeente Haarlemmermeer. De Waterwolf Dienstverlening Buitenruimte B.V. heeft vijf Canters in gebruik genomen. Deze bedrijfsautoâs worden ingezet bij onderhoud van wegen en van andere openbare buitenruimte.
De vijf Canters zijn elk voorzien van een hydraulische kraan om zware voorwerpen mee te laden en te lossen. De Man, Account Manager Mitsubishi Motor Sales Nederland: âDe Canter heeft een multifunctioneel chassis. Daardoor kunnen we eigenlijk iedere gebruiker een passende oplossing bieden. In het geval van De Waterwolf is bijvoorbeeld ook een stevige stalen opbergbak in de laadbak gemaakt om klein materieel in op te bergen. Ondanks deze aanpassingen is er nog steeds een ton laadvermogen voorhanden.â

âIn de Mitsubishi Fuso Canter gaan de medewerkers van het bedrijf door de gehele regio op pad om allerlei klussen uit te voeren. Daarbij komt de driezits-Canter met zijn praktische laadbak prima van pasâ, aldus De Man.

Duurzaam
âDe duurzaamheid van de producten en de goede aansluiting bij onze behoeften heeft de keuze voor de Canter bepaaldâ, zegt H. Wesselius namens De Waterwolf. âWe hebben verschillende producten bekeken en uiteindelijk kwam deze Mitsubishi Fuso als beste uit onze vergelijking naar voren.â

De Waterwolf Dienstverlening Buitenruimte B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Haarlemmermeer, Dura Vermeer en Arcadis. Ten grondslag aan de oprichting lag de beslissing van de gemeente Haarlemmermeer om het onderhoud van de openbare buitenruimte te privatiseren. De buitendienstmedewerkers rijden met hun Canters door de gehele regio om problemen te verhelpen en om regulier onderhoud te plegen.