Dienstenbond CNV

Jongeren en pensioen. Een zee van mogelijkheden 24-03-2006

Hoe jongerenproof zijn pensioenfondsen? En wat kan er gedaan worden om pensioen op de agenda van jongeren te zetten? In 2005 verdiepten vijf pensioenfondsen zich, samen met de jongerenvakbond CNV Jongeren, in deze vragen. De jongeren scanden tijdens het project Check It! de pensioenfondsen, signaleerden problemen en bedachten samen met de medewerkers van de fondsen oplossingen. Die oplossingen komen aan de orde tijdens de themamiddag over jongeren en pensioen.

Laat jongeren je vertellen over de jongeren van nu! Hoe staan jongeren in het leven? Hoe kijken jongeren aan tegen sparen voor het pensioen? En hebben pensioenfondsen wel een goed beeld van jongeren? Op 30 maart 2006 (12:30 - 18:00 ) organiseert CNV Jongeren samen met de pensioenfondsen ABP, PGGM, PME, PMT en SPF een themamiddag over jongeren en pensioen. Met cabaretier Joep van Deudekom (NUHR) als dagvoorzitter belooft het een interessante en interactieve middag te worden. Mis het dus niet!

Meer info?
Neem contact op met Debby Houtgraaf
030-2913684 of d.houtgraaf@cnvjongeren.nl

Kom ook!
En praat mee over jongeren en pensioen. Deelname is gratis. Stuur een e-mail voor 28 maart met je gegevens naar frans.meertens@abp.nl