Politie Zuid-Holland-Zuid

24/3 Hoeksche Waard

, 24-03-2006

INBRAAK
STRIJEN Vrijdagochtend 24 maart ontdekte personeel van een tankstation aan de Trambaan dat er de voorgaande nacht ingebroken was in het pand. Onbekenden hadden zich via het dak toegang verschaft tot het magazijn en een partij rookwaar meegenomen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

WONINGINBRAAK
OUD-BEIJERLAND Donderdagavond 23 maart zijn bij een woninginbraak in een woning in de Berlinistraat een LCD-tv en diverse sieraden buitgemaakt. De bewoners verlieten omstreeks 19.30 uur hun woning, toen zij twee uur later thuis kwamen ontdekten zij de inbraak. Onbekenden hadden zichzelf met grof geweld toegang verschaft tot de woning. Zij forceerden een groot raam aan de achterzijde van de woning. Mogelijk zijn er mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben tussen genoemde tijdstippen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). De technische recherche stelt een onderzoek in.

VROUW LICHTGEWOND BIJ AANRIJDING
GOUDSWAARD - Een 50-jarige vrouw uit Goudswaard is op 23 maart licht gewond geraakt na een aanrijding met een ander personenauto. Op de kruising Lange Eendrachstweg-Dwarsstraat botste ze tegen een personenauto die bestuurd werd door een 25-jarige plaatsgenote. Mogelijk verleende de 50-jarige geen voorrang aan de 25-jarige. Na de aanrijding raakte de auto van de 50-jarige in een sloot waarbij de bestuurster bekneld raakte. De brandweer heeft het dak van haar auto losgeknipt en haar bevrijd. Ze is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht waar schaafwonden werden geconstateerd en waar glasdeeltjes uit haar hoofd zijn verwijderd.
De Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Mogelijk speelde de laagstaande felle zon een rol bij het ontstaan van het ongeval.