1e persbericht van vrijdag 24 maart 2006

Eindhoven, 24-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs van automobilist in

De politie heeft vrijdag rond 5.25 uur op de Gestelsestraat het rijbewijs ingenomen van een 36-jarige Eindhovenaar. De politie zag de man met hoge snelheid over de Stratumsedijk rijden. Op de Gestelsestraat kon de man aangehouden worden. Hij bleek gedronken te hebben. Omdat een ademtest niet lukte is bij de man een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

Geldrop: Inbraak in woningen

* Donderdag tussen 18.15 en 21.00 uur is ingebroken in een woning aan de Bombur.

Er waren geen braaksporen. Uit de woning werden parfum, een digitale camera, dvds en sieraden weggenomen.

* In een woning aan de Amroth werd donderdag tussen 19.50 en 20.15 uur ingebroken. Een ruit werd vernield. Uit de woning verdween een radio/cd-speler.

Valkenswaard: Politie neemt rijbewijs in van jonge bestuurder

De politie heeft vrijdagmorgen rond 5.45 uur op de Dommelseweg het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige automobilist uit Valkenswaard. De man had met zijn auto een verkeerspaal omver gereden. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies ruim 0,7 promille. Dit is voor een jonge bestuurder te veel. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Politie pakt schennispleger

De politie heeft vrijdag om 9.25 uur in de bossen bij de Moormanlaan een 27-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man had een vrouw lastig gevallen met onzedelijke handelingen. Op aanwijzingen van getuigen kon de man door de politie aangehouden worden.