Gemeente Coevorden

Bromfietscursus: Heb jij je al opgegeven?

In april starten twee nieuwe bromfietscursussen. Een nieuwe kans voor jou, als je 15 jaar bent, om voor slechts 50 euro deel te nemen aan de theoretische en praktische bromfietsopleiding. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt, ontvangt deze week een brief van de gemeente. Dus word jij tussen 20 maart en 20 juni zestien? Dan mag je deelnemen.

De Stichting Verkeerseducatie Drenthe (SVD), de gemeente Coevorden en de samenwerkende verkeersscholen organiseren een speciale bromfietscursus. In deze cursus komt zowel theorie als praktijk over brommer rijden aan de orde. De cursus bestaat uit 12 uur theorie en 4 uur praktijk. Met de theorie wordt voldaan aan de eisen van het CBR examen. Je moet slagen voor dit examen wil je ook brommer mogen rijden.

De kosten voor de cursus bedragen EUR 50. De kosten voor het CBR theorie-examen zijn hierbij niet inbegrepen. Je kunt je aanmelden bij het secretariaat van de SVD: www.stichtingverkeerseducatiedrenthe.nl en kies voor de optie inschrijven. Je kunt ook bellen met het secretariaat van de SVD: 0592-407552.