Eneco


Lindeman Verwarming BV sluit aan bij Tempus Installatiebedrijven

Tempus Installatiebedrijven, 100% dochter van ENECO Energie, versterkt met deze overname haar positie in Noord Holland en zet hiermee een goede stap in de richting van de ingezette groeistrategie in deze regio. Om de groei en versterking van haar marktpositie te kunnen ondersteunen legt Tempus de focus op verdere ontwikkeling van de bedrijfsformule in het gebied tussen de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

In Noord Holland gaat het al bestaande Tempus Amstelland samen met Tempus Lindeman haar positie binnen de installatiebranche versterken. Bij deze bedrijven werken respectievelijk 11 en 32 medewerkers. Tempus Amstelland richt zich van oorsprong voornamelijk op geisers; Lindeman vormt met haar activiteiten gericht op cv-installatie en onderhoud bij zowel particulieren als de zakelijke markt voor Tempus een waardevolle uitbreiding om een breder pakket aan diensten aan zowel de particuliere als zakelijke markt in Noord Holland aan te bieden.

Over Tempus Installatiebedrijven
Tempus Installatiebedrijven is 100% dochter van ENECO Energie en richt zich op verhuur, service, onderhoud en installatie van verwarmings- en warm water apparatuur. Tempus heeft een omzet van ruim 60 miljoen euro en er werken circa 600 medewerkers.
Tempus weet van warmte, www.tempus.nl.