Ingezonden persbericht


Persbericht

IBM Nederland N.V. benoemt MegaSellers Automatisering tot Premier Business Partner

Vianen, 24 maart 2006 --- IBM Nederland N.V. heeft MegaSellers Automatisering benoemd tot Premier Business Partner. Deze kwalificatie is de hoogste status die IBM aan een Business Partner kan toekennen.

Premier Business Partners zijn partners waar IBM zich intensief voor inzet en die de hoogste vorm van ondersteuning ontvangen op het gebied van verkoop, marketing en technische assistentie. IBM Premier Business Partners moeten aan bepaalde technische en organisatorische eisen voldoen en daarbij ook nog hoge score behalen bij het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Tevens moet de Premier Business Partner een door IBM vastgestelde omzet halen en de juiste certificeringen in huis hebben.

Algemeen directeur Raymond Perridon van MegaSellers Automatisering is verheugd over de nieuwe status: "Als Premier Business Partner hebben onze adviseurs sneller toegang tot technische kennis en productinnovaties. Door deze expertise te combineren met onze in de loop der jaren opgebouwde kennis van klanten, kunnen wij de IBM-technologie op doelmatige wijze inzetten. IBM geeft met de verlening van deze status aan dat zij MegaSellers Automatisering als partner waardeert voor het inzetten en toepassen van de nieuwste IBM-technologieën."

Het verlenen van deze status aan MegaSellers Automatisering past in de doelstelling van IBM om haar positie in het midden- en kleinbedrijf te versterken. "MegaSellers Automatisering zal, als specialist voor het MKB, kunnen bijdragen aan de beoogde groei in het MKB-segment", spreekt Marcel Willemsen, Partner Accountmanager IBM Nederland N.V., zijn verwachting uit.

Over MegaSellers Automatisering

MegaSellers Automatisering heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.



Ingezonden persbericht