Dyade en Rex-Rotary sluiten overeenkomst

Dyade

Zoetermeer, 24 maart 2006 Vandaag hebben Dyade Dienstverlening Onderwijs en Rex-Rotary een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee wordt het officiële startsein gegeven voor een intensieve samenwerking. Doel is de dienstverlening voor Dyade klanten uit te breiden met een kwalitatief en economisch gunstig aanbod van Rex-Rotary. Dit aanbod houdt de levering en het onderhoud van afdrukapparatuur in, inclusief maatwerkoplossingen op het gebied van documentmanagement.

Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking. Met de uitbreiding van het dienstenaanbod professionaliseren we Dyade Voordeelservice voor onze klanten, aldus Herman de Wild, Marketingmanager van Dyade. Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Marco Cupido, General Manager Rex-Rotary: Samen streven we naar het aanbieden van innovatieve en klantspecifieke oplossingen op het gebied van documentmanagement, gericht op het verbeteren van de productiviteit van de Dyade klanten.

Rex-Rotary is sinds 1925 actief in de non-profit sector en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd binnen het onderwijs. Met NRG Group Benelux als moederorganisatie (onderdeel van het wereldwijd opererende RICOH-concern), krijgen de Dyade-leden toegang tot een van de meest innovatieve organisaties in de markt. NRG Group Benelux heeft binnen de Nederlandse onderwijsmarkt een marktaandeel van ongeveer 60 %.

Over Dyade
Dyade ondersteunt onderwijsinstellingen bij administratie en bedrijfsvoering. Dyade werkt voor besturen en scholen in alle onderwijssectoren en onafhankelijk van denominaties. Dyade heeft acht regiokantoren in Nederland.

Over Rex-Rotary
Rex-Rotary ontwikkelt innovatieve en creatieve oplossingen op het gebied van document- en informatiemanagement (kopiëren, printen, scannen, document solutions). Daarnaast biedt Rex-Rotary een breed scala aan producten en diensten voor het managen van digitale documenten. Rex-Rotary is onderdeel van NRG Group Benelux.

////////

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rex-Rotary, Carmen van Dorst, tel. 079-346 75 11, email carmen.van.dorst@rexrotary.nl of Herman de Wild, Dyade Dienstverlening Onderwijs tel. 030-630 56 26.

///////