29
30
31
/> Maart 2006

Buro Britain geeft Break Away krant 2006 uit
Groot-Brittannië specialist opnieuw met laatste nieuws' en aanbiedingen
Buro Britain, onderdeel van Buro Scandinavia BV, geeft haar nieuwe shortbreak-programma voor Groot-Brittannië dit jaar wegens succes weer in een heel bijzondere uitvoering uit: `Break Away to Britain', een krant met nieuws, informatie en reisaanbiedingen, die tot stand is gekomen in samenwerking met de ferrymaatschappij Stena Line. Buro Britain heeft aan de hand van zestien thema's bijzondere reizen samengesteld, die elk op een eigen themapagina zijn afgedrukt. Daar staat precies wat men van de reis kan verwachten. Prijzen, accommodaties, vervoer, uitstapjes: alles.

Succes
Wegens succes worden dit keer Treasure Hunts en antiekreizen herhaald en voor gezinnen is er in de schoolvakanties weer van alles te doen, van fossielen zoeken aan het strand tot Robin Hood spelen in het bos. Shoppers kunnen in Colchester of Ipswich hun slag slaan en ook aan de fietsers en wandelaars is weer gedacht. Bij een aantal reisaanbiedingen ontvangt men het gratis `Groot-Brittannië vakantiespel'.

Grote vraag
Hans Hofmans van Buro Britain over de `Break Away krant': "De vraag naar shortbreaks is groot. Dit bleek ook uit het grote succes van de voorgaande edities. De keuze voor een krant is een goede geweest, gezien het aantal positieve reacties die we hebben gekregen. Onze shortbreak-producten worden in deze krant op een bijzondere wijze gepresenteerd. Door helder geschreven artikelen, rijk geïllustreerd en met daarnaast duidelijk omschreven aanbiedingen. Deze arrangementen zijn regionaal toegespitst en gebaseerd op overtochten met de snelle Stena HSS. Naast Engeland bieden we ook Wales aan. Met de Break Away krant proberen we de reisagent optimaal te bedienen."

Thema's
De volgende thema's worden in de krant gepresenteerd: Family Days Out, James Bond Country, Treasure Hunts, Horses & Hounds, Shakespeare, Romantic Britain, Get Lost, Hiking in Britain, Are you a Shopaholic?, Haunted Britain, Tolkien's Trail, Toys for the Boys, Tea Time!, Antiques in Britain, Ancient Kingdoms en Jurassic Coast.

Najaarseditie
Het nieuwe shortbreak-programma loopt van april 2006 tot en met oktober 2006. De najaarseditie van de Break Away krant zal in augustus 2006 verschijnen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van Buro Scandinavia BV, waartoe ook Buro Britain en Big Ben Tours behoren, Wieco bv, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 035-628 28 27. Telefax: 035-621 63 99. E-mail: info@wieco.nl www.burobritain.nl 2006-03-24