AutoRai

Nationale Autowasbonnen cadeau bij nieuwe Nissan Note

(3/24/2006)
De onlangs geĂŻntroduceerde Nissan NOTE valt goed in de smaak. Ook voor de zakelijke automobilist heeft de NOTE veel te bieden. Daarom geeft Nissan een Nationale Autowasbon cadeau aan leaserijders die een proefrit maken met de NOTE. En bij het afsluiten van een leasecontract krijgt de berijder zelfs genoeg bonnen voor een jaar lang wassen! Het nieuwste model van Nissan, de NOTE, is een ruime hatchback die de dynamiek en de ontspannen rijeigenschappen van een hatchback uit het B-segment combineert met het comfort en de standaarduitrusting van een auto uit het C-segment. En de beenruimte voor de achterpassagiers is zelfs royaler dan die in grote sedans.

Met zijn rijke standaarduitrusting en prima rijeigenschappen is de NOTE bij uitstek geschikt voor zakelijke rijders. Die zien hun eerste kennismaking met de NOTE al beloond met een Nationale Autowasbon. Wordt er vervolgens een leasecontract afgesloten, dan krijgt de berijder van de Nissan NOTE zelfs tien Nationale Autowasbonnen cadeau. Deze zijn in te wisselen bij een groot aantal deelnemende autowasstations in heel Nederland.

De Nissan NOTE is leverbaar met een 1,4-liter benzinemotor met 64 kW (88 pk) of een 1.6 die goed is voor 81 kW (110 pk). Voor de zakelijke rijder zijn er twee versies van de 1.461 cm3 metende dCi-motor, uitgevoerd met een turbolader en moderne common-railtechnologie. Het vermogen bedraagt 50 kW (68 pk) en 63 kW (86 pk), met een maximale trekkracht van respectievelijk 160 en 200 Nm.

Er zijn drie uitrustingsniveaus. Bovendien is er tot 1 mei 2006 voor 18.245 euro een speciale versie, de First NOTE. Deze uitvoering heeft onder meer climate control, elektrisch bedienbare ruiten achter, curtain airbags en lichtmetalen 16-inchwielen. Iedere Nissan NOTE is standaard voorzien van vier airbags, ABS met remassistentie (BAS) en elektronische remkrachtverdeling (EBD).

De Nissan NOTE is er vanaf 15.995 euro. Leasen kan vanaf 349 euro per maand.

BedrijfsautoRAI.nl