Politie Haaglanden

persberichten middag 24 maart

Haaglanden, 24-03-2006

Auto over de kop
Den Haag Op vrijdag 24 maart om 10.30 uur is op het Willem Dreespark een auto over de kop geslagen. De 17-jarige bestuurder is met de schrik vrij gekomen. De verdachte had zonder toestemming een auto geleend in een garage waar hij als leerling een opleiding volgt. De verdachte heeft een proces-verbaal gekregen voor Joy-Riding en het niet in bezit zijn van een rijbewijs.

Mini-biker in armen politie
Rijswijk Twee surveillerende agenten zagen op vrijdag 24 maart om 10:30 uur op de Mr. D. Fockstraat een 18-jarige Hagenaar rijden op een mini-bike. De man kreeg een proces-verbaal en zijn mini-bike werd in beslag genomen. Het rijden met een mini-bike op de openbare weg is verboden.

Vrouw (48) gewond bij aanrijding
Rijswijk Een 48-jarige fietster uit Delft werd op 24 maart om 08:15 uur op de Generaal Spoorlaan aangereden. De vrouw wilde vanaf de Huis te Landelaan de rijbaan oversteken en werd aangereden door een 45-jarige automobilist uit Den Haag.

25 bonnen bij rood licht controle
Voorburg Bij een rood licht controle op vrijdag 24 maart tussen 08:00 en 09:00 uur op de Prinses Mariannelaan met de Fonteunenburghlaan werden 25 processen verbaal uitgeschreven. Ook de komende periode zal de politie op deze locatie blijven controleren.

Wisseltruc mislukt
Zoetermeer Een aanrijding op donderdag 23 maart om 21:00 uur op de Meerzichtlaan kreeg nog een naar staartje. Een getuige meldde dat zij had gezien dat de bestuurster van een auto tegen een lantaarnpaal reed. Na de aanrijding werd er volgens de getuige van bestuurdersplaats gewisseld en reed de bijrijder weg. Politieagenten stelden een onderzoek in en hielden in een woning een 27-jarige man en een 17-jarige vrouw. Beiden kregen een proces-verbaal.

Vrouw (29) gewond bij aanrijding
Zoetermeer Een 29-jarige fietster uit Zoetermeer werd op 24 maart om 08:15 uur op de Paletsingel nabij de Geel-Groenlaan aangereden. Een 48-jarige automobilist uit Zoetermeer verleende geen voorrang en reed de vrouw aan. Zij werd ter plaatse behandeld aan haar verwondingen.

Man valt van trap
Wateringen Op vrijdag 24 maart om 15.45 uur is op de s-Gravenzandeweg een man van een 4 meter hoge trap gevallen. Het slachtoffer, een 36-jarige inwoner van s-Gravenzande, was namens een bedrijf werkzaamheden aan het uitvoeren toen zijn ladder afbrak. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

Vrouw gewond bij aanrijding
Den Haag Op vrijdag 24 maart om 10.15 uur is bij een aanrijding op de van Alkemadelaan een 51-jarige vrouw uit Waddinxveen gewond geraakt. Het slachtoffer zat als passagier in een auto toen deze ter hoogte van de Soutelandelaan werd aangereden door een 53-jarige automobilist uit Den Haag. Gezien het letsel van het slachtoffer moest het dak van de auto worden geknipt. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.