Ingezonden persbericht


Radio 538 DJ's op het podium met Junkie XL

Hilversum, 24 maart 2006 - Radio 538 trapt de lente af met een nieuwe reclamecampagne. De DJ's zetten daarin de positieve energie van het station keihard neer. In een explosie van licht en geluid nemen ze even de rol over van een band. Edwin Evers, Ruud de Wild, Rick van Velthuysen en Barry Paf geven alles wat ze hebben onder het imposante dak van de Gashouder in Amsterdam. Wessel van Diepen duikt nog even op voor een extra boost. Junkie XL, Tom Holkenborg, produceerde speciaal voor de campagne een upbeat track voor radio en tv.

BSUR Concepting ontwikkelde de lentecampagne, waarin Nederland wordt opgeschud met de bestaande themaregel van het radiostation: I LOVE RADIO. De commercial is geheel op 35mm gedraaid door regisseur Jonathan Weyland en de portretten werden gefotografeerd door Ruud Baan. De commercial wordt ondersteund met korte programma tag-ons voor elke dj.

De campagne is de komende weken in heel Nederland te zien op billboards, snelwegmasten en in dag- en weekbladen. De tv-spot is te zien op Talpa, SBS6, Net 5, Veronica, MTV, TMF, RTL 4, 5 en 7. BSUR Concepting is al meer dan zes jaar verantwoordelijk voor de communicatie en merkidentiteit van Radio 538. Mediabreed werden 'Radio=538' campagnes gevoerd voor de verschillende programmaformats en op momenten als de terugkeer van Ruud de Wild in 2004. De iconische themaregel 'I LOVE RADIO' werd geĂŻntroduceerd in januari 2005.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Radio 538 maakt deel uit van de Talpa Media Groep