Gemeente Den Haag

Unicef ambassadeur Paul van Vliet woont overhandiging bij

Op vrijdag 24 maart om 11.00 uur nemen burgemeester Deetman en wethouder Wilbert Stolte een gift voor Den Haag Unicefstad in ontvangst van de Koninklijke BAM Groep. De heer J. van Oosten, voorzitter van de raad van bestuur zal een cheque overhandigen die ten goede komt aan onderwijsprojecten in Marokko, Suriname en Turkije. Deze projecten worden gesteund in het kader van Den Haag Unicefstad, een evenement dat loopt tot mei van dit jaar. Paul van Vliet is als Unicef Ambassadeur bij de overhandiging aanwezig.

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties die opkomt voor de rechten van alle kinderen. De gemeente Den Haag heeft zich vanaf mei 2005 ingespannen om zoveel mogelijk leden te werven en geld in te zamelen voor Unicef. Dat gebeurt onder het motto 'Zeg Ja tegen Unicef'.

Gedurende het Unicef Jaar zijn er vele activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Zo vindt op zaterdag 25 maart het Ondernemersgala plaats in het Atrium van het stadhuis.Vijfhonderd gasten nemen deel aan het diner waarvan de opbrengst toevalt aan Unicef. Eerder in het jaar zijn er al veel activiteiten geweest, waaronder een TV-avond, veilingen, sportactiviteiten.
Meer informatie over Den Haag Unicefstad is te vinden op www.denhaagunicefstad.nl

Uitnodiging
U bent van harte welkom om de overhandiging van de cheque van de Koninklijke BAM Groep bij te wonen. De overhandiging vindt plaats op het stadhuis. Graag vooraf even aanmelden bij Ankie Pastoors.