@Home winnaar PC Consument Award 2006

Essent nv

http://www.essent.nl

@Home winnaar PC Consument Award 2006

Donderdagavond 23 maart heeft @Home de PC Consument Award in ontvangst genomen. De lezers van het maandblad PC Consument (oplage 40.000) hebben @Home als beste internetprovider gekozen.

Van de in totaal 30 categorieën werd @Home genomineerd in de categorie internetproviders en door de lezers verkozen tot de beste van 2005. De 30 winnende bedrijven/producten waren uitverkoren op basis van een telefonische enquête onder de lezers van PC Consument. In PC Consument nr. 3, die nu nog in de winkel ligt, staan alle genomineerden vermeld.

@Home de beste
Circa 10.000 van de 40.000 lezers deden mee aan het onderzoek, waarbij de lezers per e-mail konden reageren om de nominaties vast te stellen. In een telefonisch vervolgonderzoek kwam @Home als beste uit de bus over het jaar 2005 in de categorie Internetproviders. 'We zijn erg trots op deze erkenning door onze klanten. Onze klanten kunnen er op rekenen dat we ook in de toekomst er alles aan doen om dat vertrouwen te behouden' aldus Arent van der Feltz, directeur Marketing & Sales van @Home. Naast @Home waren de genomineerden Chello en XS4all. Vorig jaar won Planet in deze categorie. De uitreiking vond voor de negende keer plaats.

Alles onder @Home
@Home is de grootste kabelinternetprovider van Nederland en heeft 550.000 abonnees. Sinds 9 maart biedt Essent Kabelcom alle consumentenproducten (televisie, internet en telefoon) aan onder de merknaam @Home. Daarmee is de merknaam voor digitale televisie TV Home komen te vervallen en heet nu @Home TV Digitaal. De zakelijke dienstverlening blijft vallen onder de merknaam @Work.

Essent Kabelcom is een belangrijke speler in de Nederlandse kabelbranche. Het bedrijf is actief op het gebied van data- en telecommunicatie, radio, tv en internet, zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Met een dagelijks bereik van zo'n 5 miljoen mensen in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland via 1,8 miljoen kabelaansluitingen, is Essent Kabelcom het tweede kabelbedrijf in Nederland.
Nadere informatie: www.essentkabel.com en www.home.nl

---