Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos is Exact Partner van het Jaar 2005

~ Award onderstreept kwaliteit dienstverlening ~

Eindhoven, 24 maart 2006 - AAC Cosmos is uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar 2005.

Deze award is een erkenning voor de inspanningen van AAC Cosmos. De organisatie beschikt over ruime kennis van en ervaring met Exact e-Synergy en Exact Globe 2003. Hierdoor kunnen trajecten succesvol worden afgerond. Vooral het implementatietraject bij ROC Kop van Noord-Holland viel bij de jury in de smaak. Daar waren niet alleen consultants bij betrokken, maar ook eigen Informatisering-, Finance en HRM-medewerkers.

Exact en AAC Cosmos werken al jarenlang samen. Mede door de implementatie van Exact e-Synergy en Exact Globe 2003 in de eigen organisatie, beschikken de verkopers en consultants van AAC Cosmos over een gedegen kennis van het product. Daarnaast heeft de ICT-dienstverlener tijdens AAC Cosmos University uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden die Exact e-Synergy biedt. Ook een eigen helpdesk en het continu bijhouden van de kennis over Exact producten zorgen voor een hoge tevredenheid bij klanten van AAC Cosmos.

"AAC Cosmos is al jaren een gewaardeerde partner van Exact", aldus Rajesh Patel, CEO van Exact Software. "AAC Cosmos heeft een sterke commitment ten opzichte van Exact en daar zijn we trots op. Wij merken dat de mensen van AAC Cosmos zelf ook enthousiast zijn over onze producten en dat zij een sterke focus hebben op de producten van Exact. Ze scoren daardoor dan ook bijzonder hoog op klanttevredenheid. Met deze prestigieuze en welverdiende prijs eren wij een geweldig team met een toegewijde focus op Exact in de Nederlandse markt. Gefeliciteerd!"

"Wij zijn er bijzonder trots op dat wij deze award van Exact hebben ontvangen", aldus Jos Hoogendijk, Operationeel Directeur bij AAC Cosmos. "Het is een erkenning voor onze inspanningen en expertise. Verder laat het zien dat onze kennis in combinatie met onze certificeringen van grote meerwaarde kan zijn voor alle klanten."

(290 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is een ICT-partner met specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT-oplossingen. Het bedrijf heeft 380 medewerkers en 7 vestigingen in het hele land. AAC Cosmos richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op middelgrote organisaties in het bedrijfsleven, maar heeft ook grote organisaties binnen de zorgsector, lokale overheid en centrale overheid in zijn klantenkring. AAC Cosmos denkt als ICT-partner met zijn klanten mee over hoe zij ICT pro-actief en op een strategische manier kunnen inzetten, en heeft daarnaast ook specifieke kennis op het gebied van ICT-oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In vrijwel iedere samenwerking met leveranciers beschikt het bedrijf over de hoogste (service-) accreditaties. Zo is het bedrijf onder andere Citrix Benelux Partner of the year 2005, Novell Platinum Solution Partner, Cisco Premier Partner, HP Preferred Partner 2006, Microsoft Gold Certified Partner for Security Solutions, Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Exact Support Partner van het Jaar 2004 en Exact Partner van het Jaar 2005. Daarnaast is AAC Cosmos winnaar van de CRN Award Best Value Added Reseller of the Year 2005. Meer over AAC Cosmos kunt u vinden op: http://www.aaccosmos.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: cathelijnev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com