Gemeente Dinkelland


Afdeling PBC, team Communicatie

PERSBERICHT

Van: Birgit Boode
Datum: 24 maart 2006
Betreft: Cursus wegwijs op www.dinkelland.nl

Cursus wegwijs op www.dinkelland.nl

We leven in het digitale tijdperk. Voor steeds meer informatie zijn we aangewezen op het internet. Internet is een medium waar steeds meer mensen gebruik van maken en waar we ook steeds meer afhankelijk van worden. Ook voor de gemeente Dinkelland is de website een belangrijk middel voor informatie-uitwisseling. De mogelijkheden via de website breiden zich steeds verder uit.

Wegwijs op www.dinkelland.nl

De bibliotheek Dinkelland en de gemeente bieden een proefcursus aan waarin mensen wegwijs gemaakt worden op de website van de gemeente Dinkelland. Afhankelijk van de belangstelling komt er mogelijk een vervolg.

Tijdens deze cursus worden de cursisten wegwijs gemaakt op de website www.dinkelland.nl, zodat ze weten welke informatie er allemaal te vinden is en hoe deze gevonden kan worden. Maar natuurlijk worden de cursisten ook zelf aan het werk gezet met het zoeken van informatie op de website. En om de cursus een interactief tintje te geven, kunnen de cursisten aan het einde van de cursus 'chatten' met een van de wethouders van de gemeente Dinkelland. Aangezien het chatten met de lokale politieke partijen een succes was, is dit een leuke en interactieve aanvulling op de cursus.

Wanneer en waar?

De cursus wordt gegeven op maandag 3 april aanstaande in de bibliotheek aan de Hopmanstraat 12 in Denekamp. De cursisten zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. De cursus start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

Belangstelling?

Mensen die interesse hebben in deze cursus en beschikken over de basis computervaardigheden, kunnen zich tot 29 maart aanstaande aanmelden bij de bibliotheek in Denekamp op telefoonnummer 0541-351710. Per cursus kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Bij veel belangstelling zal een vervolg cursus gepland worden.


---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team communicatie, Birgit Boode op telefoonnummer 0541-854 185 of met Joost Meijer op telefoonnummer 0541-854 179.


---- --