Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MYSTERIEUZE BERGEN EN INDRUKWEKKENDE KLOOSTERS.
COMFORTABELE REIS MET SUMMUM DOOR MACHTIG CHINA

Amsterdam, maart 2006 - Met Summum Reizen, dé aanbieder van groepsvakanties naar alle uithoeken van de wereld, kun je betoverend China in één maand en op zeer comfortabele manier leren kennen. Deze onvergetelijke vakantie is onder meer inclusief verblijf in het enerverende Hongkong, binnenlandse vluchten, een bezoek aan het indrukwekkende Labrang-klooster, Nederlandse reisbegeleiding, comfortabele hotelovernachtingen én biedt tijdens de nachttreintrajecten eerste klas coupés.

Het mooiste van China in 30 dagen
In 30 dagen dit prachtige land leren kennen en zelf beleven hoe China groeit en bloeit is mogelijk met Summum Reizen. De reis start in Hongkong, smeltkroes van oost en west. Met de kabeltram naar de top van Hongkong Island, winkelen, bruisende markten afstruinen en proeven van de Chinese keuken; het kan allemaal. Ook onvergetelijk is de sprookjesachtige boottocht in Yangshou die voert langs de beroemde en mysterieuze pieken van het karstgebergte. Ook voor fiets- en wandeltochten door het schilderachtige landschap is alle tijd. Natuurlijk maken 's lands beroemdste schatten ook onderdeel uit van deze reis: het Terracottaleger van Xi'an en in Peking de Verboden Stad en de Chinese Muur. Onbekender, maar zeker ook één van de hoogtepunten van deze reis is het Tibetaanse Labrang-klooster. Vanaf 6 uur 's morgens zijn hier de biddende monniken te zien en te horen, in grote getale in traditionele rode gewaden op de trappen voor de gebedshal.

Softsleeper, een keizerlijke manier van reizen
Waar Chinezen weinig waarde hechten aan comfort, is het voor de westerse reiziger een welkome luxe. De eerste klas treinreizen, in China heet dit softsleeper, zijn een prettig onderdeel van de reis. De zachte muziek, regelbare airco, het comfortabele bed met echte lakens, handdoeken, een bloemetje op tafel en de schattige gordijntjes zorgen voor een keizerlijk gevoel tijdens de nachttreintrajecten.

Vertrekdata, reissom en aanvullende informatie
De groepsvakantie naar China is te boeken vanaf E 1.895,- per persoon in de maanden april tot en met oktober. Voor meer informatie over deze reis, het volledige reisprogramma en/of boekingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Summum via 020-421 55 55 of kijken op www.summum.nl

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsvakanties naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Europa. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Zie ook www.summum.nl. Summum Reizen, vakanties van je leven!