Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Brilmij Europa sluit miljoenenorder af met OKI Printing Solutions Nederland

5000 printers voor Brilmij-vestigingen in Europa

Hoofddorp, 24 maart 2006 - Opticienketen Brilmij Europa heeft een order afgesloten voor 5000 printers bij OKI Printing Solutions Nederland. Deze printers, van matrixprinters tot geavanceerde kleurenlaserprinters, zullen over een periode van drie jaar worden uitgerold bij Brilmij-vestigingen in diverse Europese landen. Met de order is een aantal miljoen euro gemoeid.

"Brilmij heeft voor de printers van OKI gekozen vanwege de hoge kwaliteit, de unieke prijs-prestatieverhouding en de aantrekkelijke garantiebepalingen", aldus Korstiaan van Kleef, sales- en marketing director bij OKI. De uitlevering van de printers in Europa wordt verzorgd door Tweco IT, partner van OKI Printing Solutions Nederland.

De printers zijn bestemd voor de vestigingen in Nederland (Pearle, Brilmij Groep, Eye Wish Groeneveld), België (Vision Factory), Duitsland (Apollo), Denemarken (Synoptic), Portugal (Multi Opticas), Polen (Vision Express), Finland (Instrumentarium), Italië (Avanzi) en Hongarije (Fotex-Ofotert). Op termijn zullen nog meer landen volgen.

Anne Jonker, IT-director Tweco IT, André Unkel, algemeen directeur Brilmij en Korstiaan van Kleef, sales- en marketingdirector van OKI Printing Solutions

Over OKI Printing Solutions
OKI Printing Solutions ontwerpt, maakt en verkoopt papiergeoriënteerde apparatuur zoals printers, faxen en multifunctionele producten. Het bedrijf heeft verkoop- en marketingvestigingen verspreid over de hele wereld. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Hoofddorp. OKI Printing Solutions is een volle dochter van het Japanse OKI Electric Industry Co. Ltd, een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Wereldwijd werken er ruim 21.000 mensen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Alle productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, een bewijs dat OKI zichzelf de verplichting oplegt de kwaliteit van de productie continu te controleren en verbeteren. Meer informatie op www.oki.nl.



Ingezonden persbericht