Support2U start internationaal handelssysteem via Internet

LELYSTAD, 20060324 -- Het Lelystadse bedrijf Support2U is onder de naam aLot2Trade een internationaal handelssysteem gestart op het Internet. Het nieuwe systeem, bestaande uit de website www.alot2trade.com en de daar achter liggende geautomatiseerde processen, zijn toegespitst op bedrijven en personen werkzaam in de (internationale) partijen-handel en alleen toegangkelijk voor aangesloten leden.


Dhr. van Iersel, directeur van Support2U, over de beweegredenen om te starten met een dergelijk initiatief; "Het idee om een dergelijk systeem te gaan ontwikkelen is geboren tijdens een gesprek met een van onze afnemers van ons Business Management pakket Secundo. Hij informeerde naar de mogelijkheid om een dergelijk systeem te kunnen inzetten in een (wereldwijde) omgeving die alleen toegangkelijk zou mogen zijn voor collega handelaren, waarop hij zijn partijen kon aanbieden. Verder onderzoek leerde dat een oplossing als deze weliswaar reeds bestond, maar steeds als initiatief van een betrokken handelaar, voor zijn eigen goederen en dan meestal voor een specifieke markt. Een onafhankelijk breedschalig initiatief als het onze werd dan ook met open armen ontvangen. Reden genoeg om met de ontwikkling van aLot2Trade te beginnen."

De, geheel in eigen beheer ontwikkelde, website biedt voor aangesloten leden de mogelijkheid om artikelen te plaatsen, zoeken, bekijken en promoten. Daarnaast is voorzien in een tracking systeem zodat aangeboden goederen kunnen worden gevolgt en in bepaalde situaties signaleringen worden gegeven. Om het geheel goed te beveiligen is o.a. een eigen berichten systeem ingebouwd waarmee kan worden gecommuniceerd tussen aanbieder(s) en mogelijke koper(s).

aLot2Trade is sinds 24 maart j.l. actief en op 1 april aanstaande zal officieel het startschot worden gegeven.




Support2U