Van Dijk Printmanagement en Cendris samen

BREDA, 20060324 -- Van Dijk Printmanagement is samen met Cendris een nieuwe activiteit gestart, genaamd Cendris Printmanagement, die Printmanagement zal gaan aanbieden op de (vooralsnog) Nederlandse markt.


Printmanagement zal als concept in de toekomst een steeds duidelijkere rol gaan spelen binnen vele organisaties. Van Dijk Printmanagement heeft als eerste Printmanagement geintroduceerd in de Benelux en is toonaangevend op dit gebied. De combinatie van de onafhankelijke propositie, de transparante aanpak, de volledige dienstverlening en de gegarandeerde resultaten zijn uniek in de markt. "Er zijn vele organisatie die de benaming voeren maar alleen maar drukwerk begeleiden. Printmanagement is echter veel meer dan drukwerk", aldus René van Dijk (directeur Cendris Printmanagement).

Cendris, dochteronderneming van TPG Post, is een toonaangevende organisatie op het gebied van communicatie, data- en documentmanagement. De nieuwe activiteit is een uitbreiding van de diensten van Cendris en sluit aan bij de wensen van de klanten en prospects.

In de samenwerking hebben beide organisaties een sterke betrokkenheid en een duidelijke inbreng. "De onderlinge sfeer is meer dan goed en alle betrokkenen zijn zeer gedreven. De activiteit zal de komende tijd zich sterk ontwikkelen", aldus René van Dijk.

Cendris Printmanagement zal kantoorhouden in Den Haag maar tevens op lokatie (o.a. bij klanten intern) aanwezig zijn.



Ingezonden persbericht