Ingezonden persbericht

BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 22 maart 2006

DE LAMA'S ONTVANGEN PLATINA DVD

In de Tros tv-show krijgen De Lama's uit handen van Arjan Ederveen een platina dvd. Het BNN-programma ontvangt deze onderscheiding voor het verkopen van 80.000 Het beste van de Lama's- dvd's deel 1. Tijl Beckand, Patrick Lodiers, Ruben Nicolaï en Arie Koomen nemen de platina dvd namens BNN in ontvangst. Tros zendt de tv show met Reinoud Oerlemans en De Lama's uit op vrijdag 24 maart om 21.30 uur.

Patrick Lodiers is erg blij met de prijs; '80.000 exemplaren..... dat is een enorme stapel. Toen ik het hoorde dacht ik dat het een geïmproviseerde grap was maar het blijkt echt: onwaarschijnlijk!!!'

Iedere aflevering van De Lama's kent een aantal spellen, zoals 'in bed', 'interview', 'spel met de papiertjes', 'de datingshow' en 'doventolk'. Het programma is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek.

De Lama's zijn nog te zien op humorfestival Laughing Matters in Enschede (www.laughingmatters.nl). Verder organiseert BNN op 18 mei een Lama Extravaganza voor leden in Utrecht (kaarten via www.bnn.nl). In de zomer brengt BNN ook een nieuwe reeks van De Lama's op de televisie. Exacte data en tijden volgen nog via de bnn-site.

Het beste van de Lama's- dvd's deel 1 is een uitgave van BNN in samenwerking met StrengholtMultimedia.

Voor meer informatie en fotomateriaal:
BNN Communicatie, Roos Franssen, 035-6555321, roos.franssen@bnn.nl