IVault en Deputy IT B.V. tekenen een partner overeenkomst

AMSTERDAM, 20060324 -- Deputy IT, gespecialiseerd in Management Informatie(BI), Open Source software oplossingen en website ontwikkeling en iVault - gespecialiseerd in de levering van betrouwbare back-updiensten voor bedrijfskritische elektronische informatie - hebben vandaag aangekondigd een partnerovereenkomst te zijn aangegaan.


Deputy IT BV is momenteel bezig met een groeifase waarbij het productportfolio wordt uitgebreid met state of the art producten welke een aanvulling vormen op de huidige producten en diensten van Deputy IT. Deze nieuwe overeenkomst past uitstekend binnen deze strategie.

'50% van de bedrijven die significant gegevensverlies lijden gaat binnen 2 jaar ten onder, wat hoge kosten met zich meebrengt. Herstel van gegevens via traditionele back-upmethoden op tape is slechts in iets meer dan 50% van de gevallen succesvol. Een bedrijf loopt statistisch dus een kans van 25% om na gegevensverlies ten onder te gaan ondanks een aanwezige tapebackupprocedure', zegt Freek Wallaart, algemeen directeur van iVault, 'iVault Online Back-up biedt een oplossing voor deze onacceptabele situatie. Uw gegevens worden dubbel opgeslagen in 2 fysiek gescheiden datacenters. Om misbruik te voorkomen worden de gegevens versleuteld opgeslagen en bovendien andermaal versleuteld verzonden. De klant is de enige die beschikt over de sleutel tot het reconstrueren van de gegevens. Het hele proces gebeurt automatisch, dus zonder de tussenkomst van menselijk handelen. Herstel van verloren gegevens vindt in omgekeerde richting plaats, opnieuw zonder tussenkomst van experts of tape en kan dus simpel door eindgebruikers uitgevoerd worden.'
Als gespecialiseerde dienstverlening streeft iVault ernaar het aanbod van partners te completeren. Onze samenwerking met Deputy IT biedt de markt een integraal dienstenpakket van business intelligence, datamanagement en gegarandeerde continuïteit in geval van calamiteiten of menselijke vergissingen. Tevens zijn onze bedrijfsculturen en organisatiegroottes optimaal op elkaar afgestemd.
'Ten opzichte van de traditionele tape back-up methoden biedt Online Back-up aanzienlijke voordelen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, en gegevensactualiteit tegen lagere kosten en met minder tijdverlies.' Zegt Marco Tames, directeur van Deputy IT. 'Als Business Intelligence specialist ondervinden wij bij onze klanten regelmatig het belang van het  betrouwbaar, veilig en zorgvuldig verwerken van bedrijfsgevoelige data. iVault Online Backup Service biedt hiervoor ongekende mogelijkheden en is dus een uitstekende aanvulling op ons huidige productportfolio.'
Beide organisatie zullen middels de samenwerking de Nederlandse markt verder benaderen en de bestaande expertise uitwisselen.
Over iVault B.V.:
iVault is een Nederlands ingenieursbureau gespecialiseerd in de levering van betrouwbare backupdiensten voor bedrijfskritische electronische informatie.

Voor verdere informatie over iVault B.V kunt u contact opnemen met info@ivault.nl of via:
IVault B.V.
Reiger 11
2693 AL 's-Gravenzande
Telefoon: +31 (0) 174 - 44 32 66
Fax: +31 (0) 174 - 44 36 99
www.ivault.nl


Over Deputy IT B.V.:
Deputy IT is een consultancy organisatie met brede ervaring in project management en software implementatie. De aandachtsgebieden zijn Business Intelligence en Reporting, website ontwikkeling- en onderhoud,  en open source software selectie, implementatie en migratie.

Voor meer informatie over Deputy IT, kunt u contact opnemen met info@deputyit.com of via:
Deputy IT
Postbus 94473
1090 GL Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 20 - 46 30 290
Fax: +31 (0) 20 - 46 31 654
www.deputyit.com