PERSBERICHT
Almere, 1 maart 2006

MyCom laat tijdens AMD Roadshow complete consumentenoplossingen voor thuis zien

Computerwinkel verloot pc

Bij computerwinkel MyCom op de Flevostraat 7 in Almere staat op 25 maart de AMD processor centraal: iedere bezoeker kan zich tijdens de AMD Roadshow uitgebreid laten informeren over de voordelen van deze processor in de MyCom-pc's en maakt bovendien kans op een pc ter waarde van ¤ 699,-. De AMD Roadshow, die van 10.00 tot 16.00 duurt, is dé kans om meer te weten te komen over de producten van AMD en welke oplossingen deze producten bieden voor thuisgebruik. De computerchipfabrikant pakt uit met een skihuttent voor de deur, waar onder andere een wedstrijd ijspegel vangen wordt gehouden. In de tent worden leuke cadeautjes uitgedeeld en worden de processors uitgebreid gedemonstreerd, onder andere door de bezoeker zélf de voordelen te laten ervaren.

Gratis pc
Hoogtepunt van de dag is de verloting van een pc ter waarde van ¤ 699,-, uitgerust met een AMD 3500 processor. Iedere bezoeker van de winkel maakt die dag kans en de prijs wordt aan het einde van de middag door AMD uitgereikt. Uiteraard kan ook voor en na de AMD Roadshow kennis worden gemaakt met AMD. Tot eind maart staat er een speciale demonstratie-pc in de winkel, maar ook na die tijd denkt het winkelpersoneel graag mee, worden klanten geadviseerd over de producten van AMD en MyCom en kunnen ze persoonlijk de voordelen ondervinden.

Over MyCom
MyCom Nederland B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment achttien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In december 2005 is MyCom door Elsevier Retail, het AD en Q&A research uitgeroepen tot Beste computerspeciaalzaak van Nederland.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel: 023 5628208, natasjal@monogram.nl