RTL Group

TV-hit 'Dancing With The Stars' weer van start bij RTL 4 met acht nieuwe bn'ers
Ron Brandsteder en Sylvana Simons vanaf 25 maart elke zaterdag en zondag te zien

Vanaf zaterdag 25 maart kunnen alle dansfanaten hun hart weer ophalen met de terugkeer van de tv-hit Dancing With The Stars bij RTL 4. Acht weken lang beheersen acht bekende Nederlanders, onder leiding van een professionele danspartner, elke zaterdagavond weer de dansvloer tijdens hun strijd om die felbegeerde finaleplaats. Dancing With The Stars is naast de vertrouwde zaterdagavond nu ook wekelijks op zondagavond te zien in de vervolguitzending Dancing With The Stars, De Uitslag. In deze live result-show wordt teruggeblikt op de prestaties van de vorige avond en krijgen de danskoppels te horen wie het dansveld moet ruimen. Ook zijn er optredens van nationale en internationale artiesten. De presentatie van beide shows is wederom in handen van het stijlvolle duo Sylvana Simons en Ron Brandsteder.

Tot de vier dancing queens behoren presentatrice Myrna Goossen, zangeres Edsilia Rombley, schaatster Barbara de Loor en actrice Lieke van Lexmond. De vier mannelijke deelnemers die de dansuitdaging aangaan zijn Opsporing Verzocht-presentator Frits Sissing, stylist Maik de Boer, acteur/model Winston Post en ex-profvoetballer John de Wolf.

De professionele dansers stomen de deelnemende bekende Nederlanders in slechts enkele weken klaar voor hun dansdebuut voor het grote publiek. Remco Bastiaansen danst met Lieke van Lexmond, Myrna Goossen laat zich leiden door Koen Brouwers, Peter Bosveld schittert samen met Edsilia Rombley, Barbara de Loor is gekoppeld aan Marcus van Teylingen, Roemjana de Haan leert John de Wolf de kneepjes van het dansvak, Winston Post volgt Euvgenia Parakhina op de dansvloer, Charissa van Dipte steekt Maik de Boer aan met het dansvirus en tot slot zet Julie Fryer Frits Sissing op het juiste dansspoor. Van quickstep tot rumba, van tango tot jive, alle Ballroom- en Latin-dansen moeten zij onder de knie zien te krijgen. Onder begeleiding van een live-orkest en in een stijlvolle outfit showen de dansparen hun geoefende danspassen als een echte prof.

De vakkundige jury, bestaande uit de vertrouwde gezichten Cor van der Stroet, Monique van Opstal, Marcel Bake en Jan Postulart, heeft vervolgens de taak om de deelnemers kritisch te beoordelen en hun prestaties van cijfers te voorzien. Tijdens de wekelijkse zondagavond-uitzending resulteert hun oordeel én de stem van de kijker in het einde van het dansavontuur voor één van de koppels.

Uitzending:
RTL 4, wekelijks vanaf zaterdag 25 maart 2006, tussen 20.00 en 21.30 uur.
RTL 4, wekelijks vanaf zondag 26 maart 2006, tussen 21.00 en 22.00 uur.


---

---
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP