Gemeente Lingewaard


Trip zet deuren open

Vooruitlopend op de opening van het toeristenseizoen zet het Toeristisch-recreatief informatiepunt (Trip) zijn deuren op zaterdag 25 maart 2006 van 14.00 tot 15.30 uur voor u open. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met het Trip.

In het Trip kunt u informatie krijgen over wat met name Lingewaard op toeristisch gebied te bieden heeft. Bent u geĂŻnteresseerd in een monumentale wandeling door een van de woonkernen of wilt u een fietstocht over dijken en uiterwaarden maken? Het Trip wijst u daarbij de weg!

In het informatiepunt zijn ook folders verkrijgbaar met beschrijvingen van monumentale panden als kasteel Doornenburg, kasteel De Kinkelenburg, het Dominicanenklooster, de gildenkapel, het museum Hof van Hessen en het Dijkmagazijn. Daarnaast kunt u hier terecht voor irischeques en bioscoopbonnen en boeken kopen zoals het Monumentenboek Bemmel, Kieken in de Over-Betuwe, Kroniek van de Bevrijding en Zwaan op woelige baren. Uiteraard is er informatie over attracties en evenementen in de regio verkrijgbaar.

Een bezoek aan het Trip is de moeite waard. Zaterdag 25 maart staan de vrijwilligers van het Trip voor u klaar. Het Trip is te vinden in gemeentekantoor Bemmel aan de Kinkelenburglaan 6.

Bericht geplaatst op 16 maart 2006