TROS

Hilversum, 21-03-2006
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 25 maart
Radio 2 - 16.00 uur

NORMAAL TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Normaal bestaat al weer 31 jaar en vorige week ontving de band de Edison Oeuvre-prijs. Al die jaren zijn zij trouw gebleven aan het Achterhoekse dialect en het woord 'høken' kent inmiddels vrijwel iedereen. Oprichter en frontman Bennie Jolink heeft vanzelfsprekend veel te vertellen over zijn carrière en de avonturen die hij meegemaakt heeft. In TROS MUZIEKCAFÉ een uitgebreid gesprek en natuurlijk een optreden.

De songs van Krista zijn kleine miniatuurtjes, verhalend over tijd en ervaringen. Haar muziek heeft een rustgevende intensiteit die vergeleken wordt met Leonard Cohen en Laura Nyro. De liefhebbers van het 'betere Amerikaanse luisterlied' komen zaterdag dan ook zeker aan hun trekken.

Sweet Coffee komt uit België en tijdens de zomer van 2003 debuteerde de band met de single 'Don't need you'. Producers Patrick Bruyndonx en Raffaele Brescia hebben nu samen met zangeres Samia Verdeyen een opvolger gemaakt. In TROS MUZIEKCAFÉ laten ze deze horen.

Amy Kelly is een 27-jarige charismatische artieste uit Dublin, Ierland. Haar muziek kan het beste omschreven worden als een kruising tussen folk, blues en akoestische country. In de studio een optreden.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/