Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 22 maart 2006

Gastoptreden van ali b tijdens tmf smash festival

Nederlands populairste rapper Ali B geeft aanstaande zaterdag tijdens het TMF Smash festival een gastoptreden in de Melkweg. Ali B zingt live één nummer mee tijdens het optreden van de Amerikaanse rapper AKON. Zowel Ali B als Yes-R -die ook tijdens TMF Smash te zien is - zijn te horen in de remix van AKON's laatste hit 'Ghetto'. De 'Ghetto Remix' staat op het moment op plaats 3 in de Nederlandse Top 40. Andere live optredens op TMF Smash zijn er van Simon Webbe, Ninthe, Christian Walz en Is Ook Schitterend. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor TMF Smash.

Ali Bouali, beter bekend als Ali B, is inmiddels een van de populairste rappers van Nederland en wist top 3 hits te scoren met 'Wat Wil Je Doen', 'Ik Ben Je Zat' (ft. Brace) en 'Leipe Mocro Flavour'.

De van oorsprong Senegalese rapper Akon scoorde grote hits met 'Lonely' en 'Locked Up'. Op zijn nieuwe single 'Ghetto' zijn ook Ali B en Yes-R te horen. Tijdens zijn concert vorig jaar in Nighttown bleek Akon ook live een ware sensatie te zijn. De verwachtingen voor TMF Smash zijn dan ook hoog gespannen!

Van Yes-R, winnaar van de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, verscheen onlangs zijn eerste album: 'Mijn Pad'. Hierop zijn de singles 'Fissa', 'Mijn Pad' en de nieuwe single 'Mammie' te vinden. Vorig jaar was Yes-R al in de hitlijsten te vinden met zijn neef Ali B en Brace met 'Leipe Mocro Flavour'.

Wella New Wave presents
TMF Smash
Akon, Christian Walz, Simon Webbe, IOS, Ninthe en Yes-R

Zaterdag 25 maart 2006
De Melkweg - Amsterdam
Entree: EUR 20 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.00 uur, einde 22.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (