Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Opening Hennie Kuiper trein

-Doetinchem 23 maart '06- Zaterdag 25 maart neemt openbaar vervoerbedrijf Syntus samen met oud-wielrenner Hennie Kuiper treinstel 45 officieel in gebruik.

Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 25 maart 2006 om 11.00 uur in vóór de vernieuwde stationsrestauratie in Oldenzaal. Daar starten 20 jeugdwielrenners van OWC (Oldenzaalse Wieler Club, de club waar Hennie Kuiper ooit begon als wielrenner) aan hun wielertocht naar station Delden. Daarna volgt de officiële openingsspeech van Syntus directeur Rob Koelemeijer. Om 11.40 zal de trein officieel geopend worden door Hennie Kuiper en is een prima foto- / filmmoment mogelijk. Per moderne lighttrain reizen genodigden naar Delden om de sfeer in een Syntus trein te proeven en natuurlijk om 'de toekomst' op te halen. Rond 12.45 arriveert het gezelschap weer in Oldenzaal en volgt een lunch voor genodigden.

Wij hopen dat wij op uw aanwezigheid mogen rekenen en stellen het zeer op prijs indien u zich voor deze gelegenheid aan wilt melden via telefoonnummer 06-53889563.

Graag tot ziens op 25 maart.

Voor vragen over de de openingsdag kunt u contact opnemen met:

Rick Hartgers

Accountmanager

Syntus B.V.

Tel. 06-53889563