Gemeente Den Haag

Zaterdag 25 maart vindt er vanaf 18.00u in het Atrium van het Haagse Stadhuis een gala plaats waarvan de opbrengst ten goede komt aan Den Haag Unicefstad.

Alle vijfhonderd plaatsen voor het diner zijn gereserveerd. Henk Savelberg (Restaurant Hotel Savelberg), Niven Kunz ( Restaurant 't Raethuys), Koos van Noort (Kandinsky Restaurant), Paul Fagel (Restaurant Het Arsenaal) en Pierre Wind zorgen voor de culinaire verrassingen.

Unicef Ambassadeur Paul van Vliet is te gast en er zijn optredens van ondermeer Jim, Told U So en Frank in Person (F.I.P.). Daarnaast is er een verrassingsoptreden van internationaal bekende popzangeressen. Een veiling van bijzondere objecten zal de opbrengst van het Ondernemersgala nog verhogen. Zo beschilderden Paul van Vliet en beeldend kunstenaar Marcus van Soest lichtbollen en maakte Frank Heijman een glasmozaïek.

Het College van B&W stelde het Atrium van het Stadhuis ter beschikking en veel leden van het gemeentebestuur zijn ook aanwezig. Aan het eind van de avond wordt de opbrengst van het Ondernemersgala bekend gemaakt.

Het gala is één van de activiteiten die plaatsvindt in het kader van Den Haag Unicefstad. Tot mei van dit jaar vinden in Den Haag allerlei initiatieven plaats die geld en leden opleveren voor onderwijsprojecten die Unicef initieert in Suriname, Turkije en Marokko.