Opening WE Store Utrecht


UTRECHT, 20060926 -- Na een grondige verbouwing van het voormalige WE Men filiaal opent WE op donderdag 5 oktober om 19.00 uur een nieuwe WE Store op Vredenburg 15 te Utrecht. In de geheel vernieuwde winkel wordt nu ook de WE Women collectie aangeboden! De WE Women collectie bevindt zich op de begane grond en de WE Men collectie is verhuisd naar de eerste verdieping.

De inrichting
De WE Store is ruimtelijk, licht en overzichtelijk. Het interieur wordt gedomineerd door duurzame materialen, zoals champagnekleurig staal, wengé meubilair, marmer en draadglas en is voorzien van een glanzende vloer. In fraai uitgelichte nissen verrijzen mannequins die de collectie op smaakvolle wijze aan het publiek tonen. Uitgekiende verlichting en grote foto's aan de wanden maken het interieur af en zorgen voor een aangename sfeer waarin de collecties optimaal tot hun recht komen.

Collectie
WE richt zich op eigentijdse, zelfbewuste mannen en vrouwen die zich graag kleden volgens actuele internationale modetrends en voor wie een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vanzelfsprekend is. De collectie is compleet: van casual tot dress en van bovenkleding tot bodywear. Dit alles aangevuld met diverse accessoires zoals schoenen en tassen. De WE Kids collectie is voortaan verkrijgbaar bij WE Women in winkelcentrum Hoog Catharijne.

WE Europe
In totaal heeft WE 226 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Waarvan in Nederland 80 WE Men filialen, 35 WE Women filialen en 14 WE Stores.





WE