Gemeente Schiedam


4^e Schiedamse Dag van de Dialoog

Op zaterdag 25 maart vindt de 4^e Schiedamse Dag van de Dialoog plaats. Verspreid over 14 locaties in de stad vindt een groot aantal tafelgesprekken plaats: bijeenkomsten waarbij mensen met elkaar om de tafel schuiven voor een goed gesprek. Iedereen kan mee doen voor een goed gesprek met buren en (on)bekenden. Ieder gesprek wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd.

Het thema van de Dag van de Dialoog is 'Voor elkaar?'. De tafelgesprekken vinden plaats tussen 14.30 en 18.00 uur op diverse plekken in de stad. Van 18.30 tot 20.00 uur is er een slotbijeenkomst in het Stadskantoor, Stadserf 1. Aan ieder tafelgesprek kunnen maximaal 8 personen deelnemen. De organisatie streeft de samenstelling van een tafel zo divers mogelijk te laten zijn. Ieder tafelgesprek zal onder leiding staan van een gespreksleider. Wilt u ook meedoen met een tafelgesprek? Kijk dan op www.schiedam.dagvandedialoog.nl voor meer informatie en inschrijven. Deelname is gratis.

De Dag van de Dialoog wordt georganiseerd door het Platform Schiedamse Dag van de Dialoog. Dit platform bestaat uit een groot aantal Schiedamse organisaties: het Anti-discriminatiebureau RADAR, Stichting Welzijn Schiedam, Woonplus Schiedam, Gemeente Schiedam, Politie Schiedam, Vluchtelingenwerk Schiedam, Stichting Eigen Werk, Thuis op Straat (TOS), Opbouwwerk SONOR, Stichting Narcis, Stichting Epah, Stichting Sprint, Raad van Kerken Schiedam, Muradiye Moskee, Ouderenwerk NWN, Bewonersvereniging Wonen en Leven, en diverse anderen.