Politie Gelderland-Zuid

Meerdere mishandelingen

Regionaal, 25-03-2006 o Bij de politie is dit weekend verschillende keren aangifte gedaan van mishandeld. In sommige gevallen was voor het slachtoffer onduidelijk wat de aanleiding voor de (on)bekende dader was. In die zaken waarin sprake is van aanknopingspunten voor het politieonderzoek, werkt de recherche aan het achterhalen van de identiteit van de dader en de strafbare feiten.

Nijmegen
Een 29-jarige Nijmegenaar deed melding van mishandeling vrijdagnacht in een horecagelegenheid aan de Molenstraat. Door onbekenden is hij oa. geslagen met een stuk glas in zijn gezicht. Hij heeft zich daarvoor alten behandeling in het ziekenhuis. Mogelijke getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via het algemeen nummer 0900 88 44.

Tiel
Een 27-jarige man uit Tiel heeft aangifte gedaan van mishandeling in een horecagelegenheid aan de Westluidensestraat. Volgens zijn verklaring is hij zonder aanleiding in het gezicht geslagen door een kennis. De zaak is in behandeling bij de recherche.

Nijmegen
Vrijdagavond heeft een 14-jarige Nijmegenaar aangifte gedaan van mishandeling in een horecagelegenheid aan de Wijchenseweg in Nijmegen. In verband met een vermeende eerdere ruzie, werd dit slachtoffer geslagen door vermoedelijk een leeftijd- en plaatsgenoot. Door de klap liep zijn gebit schade op. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Met de gegeven informatie gaat de recherche aan de slag.

Nijmegen
Vrijdagnacht is een 33-jarige man aangehouden door de politie als verdacht van mishandeling op het Joris Ivensplein. Een 39-jarige plaatsgenoot heeft aangifte gedaan tegen deze verdachte. Zonder aanleiding zou de verdachte de voorbij fietsende plaatsgenoot in zijn gezicht geslagen hebben. Deze verdachte wordt vandaag verhoord door de recherche. (01)