Veiling Out at Home diner voor SIERRA LEONE

AMSTERDAM, 20060317 -- Op 25 maart kan vanaf 23:00 uur geboden worden op een exclusief 3-gangen diner van Out at Home. Deze actie is onderdeel van een spetterend benefietfeest voor Sierra Leone in de Heineken Experience te Amsterdam. Naast live muziek en Dj's zijn bijzondere veilingstukken beschikbaar gesteld, waarvan de opbrengst direct naar het goede doel gaat. Met als thema 'Expeditie Sierra Leone' ondersteunt deze avond het programma van War Child. Aansluitend op het benefietfeest vertrekt een expeditiejeep naar Afrika om ter plaatsen polshoogte te nemen van de situatie.


Onder leiding van een professionele veilingmeester wordt het privé diner voor 6 personen per opbod geveild. Sandra Pilkes van Out at Home stelt het diner belangeloos ter beschikking. "Fantastisch initiatief van Stichting Expeditie Sierra Leone. Ik verwacht een mooie opbrengst, welke geheel ten goede komt aan de bouw van Safe Play Area's door War Child." Aldus Sandra.

De hoogste bieder kan zich verheugen op een 3-gangendiner voor 6 personen, dat exclusief bij hem/haar thuis wordt bereidt. Alles wordt verzorgd, ook de wijn. Zo krijgt een etentje thuis met vrienden een nieuwe dimensie. Wilt u ook naar het benefietfeest komen en zo uw steentje bijdragen? Kijk even op www.outathome.nl voor de details.




Ingezonden persbericht