Release debuutalbum 'Incarnation' van Rajae El Mouhandiz

Zangeres Rajae El Mouhandiz (26) brengt op 25 maart aanstaande haar debuutalbum Incarnation uit.

Incarnation staat voor een statement van sublimatie en transformatie door middel van talent en doorzettingsvermogen. Rajae heeft op eigen krachten het album geschreven en geproduceerd. Haar muziek is een mix van westerse muziek met een vleugje van haar Arabische roots. Incarnation bevat twaalf tracks waarin Rajae zingt over liefde, racisme, Allah, gebroken relaties, hoop en pijn. Zes jaar heeft ze gewerkt aan haar eerste cd, die ze heeft opgenomen met internationaal opererende producers in California, New York, Texas en Amsterdam. Het album komt uit op haar eigen label Truthseeker Records, dat zij in 2005 heeft opgericht. Daarmee is Rajae de eerste Marokkaanse vrouw die een album op eigen label uitbrengt.

Om het publiek kennis te laten maken met haar cd wordt in samenwerking met Stichting Marmoucha de Incarnation Tour gehouden langs een aantal Nederlandse theaters en podia. Tijdens deze speciale tour treedt Rajae El Mouhandiz op met rapster Bad Brya en soulzangeres Senna Gourdou onder begeleiding van een live band; drie jonge Nederlandse vrouwen met Marokkaanse roots en elk afzonderlijk hun eigen stijl. De Amsterdamse MC Bad Brya heeft met haar krachtige en persoonlijke teksten de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de Nederlandse hiphopscene. Momenteel is haar videoclip "On my way" te zien op muziekzender The Box. Hiphop/soul zangeres Senna staat al sinds haar veertiende haar mannetje tussen diverse hiphop acts, waaronder theatergroep Made in da Shade en Raymzter. Ook Senna is te zien op The Box, samen met Pete Philly in de videoclip "Mellow".

Presentatie: Raja Felgata
Dj: Aromi
Vj: Raïss

Donderdag 6 april is de kick off van de tour in Patronaat in Haarlem. Daarna volgen optredens in Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht en Utrecht. In Amsterdam wordt tevens de officiële releaseparty gehouden.


LoungeM: Incarnation
Donderdag 6 april - Patronaat Haarlem | Zondag 16 april - Theater de Evenaar Rotterdam | Zaterdag 22 april - Paradiso Amsterdam | Vrijdag 12 mei - Theater de Kunstmin Dordrecht | Zondag 21 mei - Schouwburg Utrecht

Bezoek www.loungem.nl of www.rajae-music.com voor tijden en adresgegevens. Voor tourinfo kunt u contact opnemen met Nizar el Assal op 020-7960079 of mailen naar info@marmoucha.nl .

Voor labelinfo, verkoop adressen en publiciteit kunt u contact opnemen met [naam en telefoonnummer verwijderd] of mailen naar info@truthseekerrecords.com .