Ingezonden persbericht


Inspirerende metamorfoses van Artistic Team Rob Peetoom en topvisagist Mari van de Ven op vakbeurs Beauty Trade special 2006

Persbericht
Utrecht, 15 februari 2006

Complete make-overs voor beursbezoekers

De vakbeurs Beauty Trade special 2006 krijgt op zondag 26 maart inspirerende presentaties van het vermaarde Artistic Team van Rob Peetoom en van Mari van de Ven, de topvisagist van bekende Nederlanders. Tijdens de beurs worden specifieke vaardigheden en specialismen gedemonstreerd op het gebied van hairstyling en make-up, resulterend in complete metamorfoses. Drie bezoekers van Beauty Trade special krijgen van Rob Peetooms Artistic Team tussen drie en vier uur een complete make-over op het hoofdpodium in hal 11. Mari van de Ven gaat twee remakes doen. Beauty Trade special is de jaarlijkse nationale vakmanifestatie voor bezoekers uit de persoonlijke verzorgingsbranche, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en voetverzorgers. De komende editie is van zaterdag 25 tot en met maandag 27 maart 2006 in hal 9, 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Rob Peetooms Artistic Team selecteert 's morgens drie verschillende types onder de beursbezoekers. De kandidaten worden voor aanvang gefotografeerd en de foto's worden tijdens de metamorfoses op grote schermen geprojecteerd, zodat de handelingen stap voor stap en nauwgezet te volgen zijn. Aansluitend blijft het team nog twee uur aanwezig om de ongetwijfeld vele belangstellende beursbezoekers persoonlijk van advies te dienen.

Nog drie make-overs
Onder de bezoekers die in de voorverkoop op www.beautybeurzen.nl hun toegangskaart bestellen en meedoen aan de prijsvraag op de site stelt Rob Peetoom nog eens drie complete make-overs ter beschikking. Deze behandelingen vinden plaats in zijn salon in de Bijenkorf in Amsterdam en bestaat uit het kleuren en knippen van het haar, het aanbrengen van make-up en een facial van anderhalf uur.

Mari van de Ven
Mari van de Ven heeft meer dan tien jaar via Corine Rotschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers gewerkt, werkt mee aan interviews en reportages voor print media in binnen- en buitenland en treedt op in goed bekeken tv-programma's. Voor tal van presentatoren en modellen is Mari een veelgevraagd haar- en make-up stylist. Zo werkt hij voor Frederique van de Wal, Ilse de Lange, Prinses Stephanie van Monaco, Robine van de Meer, Sylvana, Sylvie Meys, Tatjana, en Wendy van Dijk. En, nog steeds, heeft hij zijn eigen salon in Den Bosch waar hij één dag per week aanwezig is om mensen vanuit heel Nederland te ontvangen.

Activiteiten
Andere activiteiten op het programma tijdens Beauty Trade special 2006 zijn de Nederlandse Make-up kampioenschappen, het Nederlands Nail Art Kampioenschap, de uitreiking van de 'Blue Diamond Award' aan de cursist van het jaar, het BT&EA terras en het massageplein. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur en maandag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: tel. 0900-52272387 (lokaal tarief). Zie ook: www.beautybeurzen.nl.

Noot voor de redactie (