KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

3-3-2006

Opleidingen voor Judges en Wedstrijdleiders

Voor juryleden en wedstrijdleiders worden in maart twee activiteiten georganiseerd. Voor beide activiteiten was de inschrijving al geopend en ze gaan zeker door. Als u nog mee wilt doen is het zaaks om snel te reageren! Het gaat om de volgende activiteiten:

Judges Clinic
Deze clinic is bedoeld voor actieve gediplomeerde leden
(GWO-geslaagden) van wedstrijd- en/of protestcomités die interesse hebben in jurering en mogelijk op termijn in aanmerking willen komen voor een nationale erkenning. Uiteraard zijn alle nationaal erkende wedstrijdofficials ook welkom.
De Judges Cilinc wordt georganiseerd op zaterdag 26 maart in het Sportbondencentrum in Utrecht. Meer informatie + inschrijfformulier treft op deze site onder rolmenu:
Watersportverbond > Opleidingen > Wedstrijdtechnisch kader > Judges Clinic

Race Management Practicum
Het Race Management Practicum is bedoeld voor actieve gediplomeerde en Wedstrijd- en Protestcomitéleden (GWO-geslaagden) die zich verder willen bekwamen in het leiden van wedstrijden. Deelnemers die het complete programma (incl. theorietest) met succes volgen, kunnen dit mede in aanmerking laten komen bij een aanvraag voor Nationale erkenning als wedstrijdleider.
Het Race Management Practicum start op woensdagavond 29 maart in het Sportbondencentrum in Utrecht, gevolgd door een praktijkweekend op 8 en 9 april in Sneek.
Meer informatie + inschrijfformulier treft op deze site onder rolmenu: Watersportverbond > Opleidingen > Wedstrijdtechnisch kader > Race Management Practicum

Internetadres: www.watersportverbond.nl/opleidingen
E-mailadres:opleidingen@watersportverbond.nl