Gemeente Amsterdam

Sportief de lente in!

Lenteloop 26 maart 2006

14 maart 2006
---
Stichting Lenteloop Amsterdam Zuidoost

Dit jaar vindt voor de zevende maal de Lenteloop plaats. Lenteloop Zuidoost organiseert op zondag 26 maart 2006 een trimloop en een wandeltocht door Amsterdam Zuidoost.

Lente Trimloop

Voor veel trimmers is de Lenteloop Zuidoost een begin van een nieuw trimseizoen. Ook dit jaar kan er weer gekozen worden uit de afstanden 3, 5, 8 of 16.1 kilometer. De trimloop start om 12.00 uur.

Lentewandeling

Naast de trimloop organiseren zij ook een wandeltocht. Elk jaar heeft de wandeling een ander thema. Dit jaar staat de Lentewandeling in het teken van kerken en de natuur in Amsterdam Zuidoost. Een kans dus om de Bijlmer in een ander daglicht te zien. De wandeltocht duurt 4 uur en start om 10.00 uur. De wandeling kan zelfstandig worden afgelegd, of onder leiding van een gids.

Zowel de trimloop als de wandeltocht starten vanuit Sporthal Gaasperdam (Ravenswaaipad 5, Amsterdam Zuidoost). Er is een douche- en omkleedgelegenheid met bewaakte garderobe aanwezig.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Lenteloop bedragen EUR 3,50 per persoon (EUR 1,50 voor de 3 kilometer). Na afloop van de trimloop of de wandeltocht ontvangt u een aandenken.

Lente Inschrijven

Indien mogelijk wordt verzocht om u vooraf in te schrijven via www.lenteloop.org. Dit kan tot 20 maart. Op de dag zelf kunnen wandelaars zich vanaf 09.30 uur inschrijven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website, www.lenteloop.org.