RTL Group


Vervolg op Paul Verhoeven klassieker 'Basic Instinct' in 'RTL Film' op RTL 5
In de aflevering van RTL Film op zondag 26 maart bij RTL 5 wordt ruimschoots aandacht besteed aan het vervolg op de Paul Verhoeven-klassieker Basic Instinct. In deze film speelt Sharon Stone wederom de verleidelijke schrijfster Catherine Tramell. RTL Film sprak met Stone en naast een interview met haar krijgt de kijker ook hoogtepunten uit de film te zien.

Verder in RTL Film aandacht voor de nieuwe bioscooprelease Romance & Cigarettes met James Gandolfini, Kate Winslet en Susan Sarandon. Romance & Cigarettes is een muzikale komedie waarin een getrouwde man moet kiezen tussen zijn vrouw en zijn maîtresse. In RTL Film is niet alleen een impressie van deze rolprent te zien, maar ook interviews met hoofdrolspelers James Gandolfini (Tony Soprano in The Sopranos) en de prachtige, intelligente Susan Sarandon.

Tenslotte aandacht voor een ander succesvol vervolg: Ice Age 2: The Meltdown. In deze animatiefilm gaan de dieren Manfred, Sid en Diego wederom op avontuur. Deze keer eindigt de ijstijd en begint alles te smelten. De dieren gaan op reis in een poging hun omgeving te redden. De Nederlandse stemmen zijn van onder meer Daphne Bunskoek en Tygo Gernandt en RTL Film laat zien dat dit geen sinecure was.

Of het nu gaat om filmnieuws, -trivia, -gossip of anekdotes, iedereen die naar RTL Film kijkt is binnen een mum van tijd volledig op de hoogte van de laatste onwikkelingen in de magische wereld die film heet. RTL Film wordt geproduceerd door filmkenners Rene Mioch en Justus Verkerk.

Uitzending: zondag 26 maart, tussen 16.30 en 17.00 uur bij RTL 5.


---

---------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP