Art is in the air !

Stichting kunstweek

De dagen worden zichtbaar langer, de natuur komt tot leven, de lente hangt weer in de lucht. Stichting Kunstweek speelt daarop in met een lente actie en laat zien dat de kunstbranche springlevend is.
Bij de actie, die bedoeld is om kunst nadrukkelijk en extra aantrekkelijk onder de aandacht van het publiek te brengen, is een groot aantal galerieen en kunstuitlenen betrokken.
Deelnemende galerieen en kunstuitlenen bieden bezoekers in het lente weekend van 24, 25 en 26 maart allerlei extras. Varierend van ruimere openingstijden, een bijzondere opening van een nieuwe tentoonstelling, een kunstzinnige of smakelijke attentie tot aantrekkelijke kortingen. In alle gevallen krijgt men bij aankoop van kunst of het afsluiten van een nieuw kunstuitleenabonnement een geschenk.
De Kunstweek ondersteunt de deelnemende galerieen en kunstuitlenen met posters, advertenties in tijdschriften en kranten, publiciteit via de Galeriekijker, de diverse nieuwsbrieven en op websites. Ook stelt de Kunstweek de geschenken voor degenen die in het Art is in the air ! weekend kunst aankopen of een nieuw kunstuitleenabonnement afsluiten, kosteloos beschikbaar.
Meer dan 80 galerieen en kunstuitlenen nemen deel aan het Art is in the air ! weekend. De namen van de deelnemende galerieën en kunstuitlenen staan op de website van de Kunstweek www.kunstweek.nl.
Aanvullende informatie: Stichting Kunstweek, telefoon 0162-589 585 (drs Claudia Klerkx) of e-mail els.debar@kunstweek.nl.