Ingezonden persbericht

VOORJAARS-VLOOIENMARKT te HAARLEM

REGIO - Op zondag 26 maart 2006 is er van 10.00 - 17.00 uur Voorjaars-Vlooienmarkt in de Kennemer Sporthal bij de IJsbaan te Haarlem.
Liefhebbers kunnen dan urenlang rondsnuffelen tussen de 300 kramen, bomvol de meest uiteenlopende tweede hands spullen, zoals mooie curiosa uit grootmoeders tijd, speelgoed, poppen, boeken, strips, grammofoonplaten, aardewerk, kleding. leuke hebbedingentjes, enz.
Alle ingrediënten voor een gezellig dagje snuffelplezier zullen aanwezig zijn. Het zeer de moeite waard eens te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken uit de vele zolderopruimingen die de meeste mensen hebben verzameld nu het voorjaar eindelijk gaat beginnen.

In de loop der tijd is deze Van Aerle's Vlooienmarkt in de Kennemer Sporthal uitgegroeid tot een van de gezelligste en populairste vlooienmarkten in Noord Holland met zeer veel tevreden deelnemers en bezoekers.
Beslist een aanrader zondag dit leuke evenement te bezoeken en te komen snuffelen.

Zondag 26 maart 2006 van 10.00 tot 17.00 uur Van Aerle Vlooienmarkt in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan 4 A ( Randweg ) te Haarlem.
De ideale plaats om je slag te slaan.
De toegang bedraagt voor volwassenen Euro 3,00.
Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.
Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622
info@uitgaanskrant.nl Zie ook : www.vlooienmarkten.nl

---- --