Politie Zeeland


---


O-1267-2006 Schuurtje uitgebrand
Zondag omstreeks 05.15 uur brak brand uit in een ophokschuurtje aan het Molenpad in Borssele. In de schuur zaten kippen en eenden.
Door de brandweer werden alle dieren gered en de brand geblust. Drie paarden die in de wei stonden hadden veel rook binnen gekregen en een dierenarts heeft de beesten bekeken en onderzocht. Het schuurtje is geheel vernield en de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

O-1268-2006 Ruit vernield
In 't Hoefje in Bruinisse werden zaterdag om 23.05 uur twee, uit Polen afkomstige, mannen van 22 en 25 jaar aangehouden.
Zij hadden onder invloed van alcohol een voordeurruit vernield. De twee zijn voor verder verhoor overgebracht naar Torentijd en zondagmiddag weer in vrijheid gesteld. Zij zullen de schade vergoeden.

W-1269-2006 Inbraak in bedrijfspand
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Breeweg in Koudekerke.
Er werd een zwarte Aprilia bromfiets van enkele honderden euro's gestolen.

W-1270-2006 Vernielingen aan auto's
Op een parkeerterrein aan de Pottenbakkerssingel werden tussen vrijdag en zondag vernielingen aangericht aan tenminste drie personenauto's.
Ruiten werden vernield en in carosserie en portieren werden deuken aangebracht. Er zijn geenschadebedragen bekend.

Zaterdag tussen 18.00 en 23.15 uur werd in een personenauto in de Lammensstraat in Vlissingen een deuk getrapt.
In verband met deze vernieling werden om 23.30 uur in de Bussestraat drie Vlissingers van 15, 16 en 17 jaar aangehouden. Zij ontkenden iets met deze vernie- ling te maken te hebben. De politie heeft de zaak in onderzoek.

W-1271-2006 Aanhoudingen in Vlissingen
Zaterdag om 12.10 uur werd in de Aagje Dekenstraat een 52-jarige Vlissingse vrouw aangehouden.
De politie zag dat zij drugs overgaf en/of verkocht aan een andere persoon. Deze persoon, een 44-jarige Middelburger werd eveneens aangehouden. Beiden werden in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar deze handel in verdovende middelen. De man is inmidels weer in vrijheid gesteld.

Z-1272-2006 Inbraak in verenigingsgebouw
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een clubgebouw aan de Baljuw Veltersweg in Oostburg.
Er werden diverse ruiten vernield en alle ruimtes in het gebouw werden doorzocht. De dieven gingen er vandoor met een computer en een stereoapparaat. De waarde van de gestolen spullen is niet bekend.


---- --