Politie Zeeland


---


Z-1273-2006 Rijden onder invloed
Twee automobilisten kregen afgelopen nacht een rijverbod van 4 uur omdat zij teveel hadden gedronken.
Om 03.40 uur werd een 32-jarige man uit de gemeente Sluis in de Nieuwstraat in Sluis betrapt en om 04.30 uur betrof het een 23-jarige Terneuzenaar op de Schependijk in zijn woonplaats.

Z-1274-2006 Horecabezoeker geslagen en geschopt
Een 22-jarige man uit Hulst deed zondag aangifte van mishandeling.
Hij was omstreeks 04.15 uur, bij het verlaten van de gelegenheid, door enkele medewerkers geslagen en geschopt en liep daarbij een gezwollen oogkas en een bult op zijn hoofd op. De politie doet onderzoek.

Z-1275-2006 Aanhouding in Graauw
In de Dorpsstraat in Graauw werd zaterdag om 23.55 uur een 35-jarige vrouw uit de gemeente Hulst aangehouden.
Zij had, onder invloed van alcohol, in een buurthuis in de Dorpsstraat een 20-jarige vrouw aan haar haren getrokken en een 17-jarige vrouw een kopstoot gegeven. Beide vrouwen zijn eveneens afkomstig uit de gemeente Hulst. De vrouw is overgebracht naar Torentijd en zondagmiddag na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Z-1276-2006 Uitgaansgeweld in Terneuzen
Zondag tussen 04.15 en 04.30 uur kregen twee inwoners van Terneuzen van 15 en 16 jaar in de Nieuwstraat, zonder reden, van een vage bekende van een van hen, een vuistslag in het gezicht.
Vervolgens gooide deze ook met een bierflesje wat de 16-jarige tegen het gezicht kreeg. Hij liep daarbij een snee onder zijn oog op.
Tussen 05.00 en 05.30 uur werd een 24-jarige man uit Terneuzen in de Noordstraat door twee onbekende mannen aangevallen en mishandeld.
Hij liep letsel op aan zijn mond. Door een van hen werd hij met een scherp voorwerp in zijn hand gestoken en moest bij de huisarsenpost de wond laten hechten. Een derde persoon was wel bij de mishandeling aanwezig maar heeft zelf niets gedaan.
Tussen 06.00 en 06.30 uur werd een 30-jarige man uit Oss in een horecabedrijf in de Nieuwstraat zonder reden door een onbekende hard in het gezicht geslagen. Door de klap werd zijn bril vernield.
Zijn aanvaller werd door een medewerkster buitengezet.
Tussen 06.00 en 06.15 uur werd een 26-jarige man uit Eindhoven op de Herengracht door twee mannen overvallen en geslagen en getrapt.
Zijn gsm werd gestolen en hij moest onder bedreiging van de twee bij de pinautomaat op de markt geld pinnen. Het gepinde bedrag is onbekend. De man liep bij de overval een gat in zijn hoofd op. Verder had hij letsel aan zijn neus en een pijnlijke slaap. Hij werd onderzocht door een GGD-arts, die hem doorstuurde naar het ziekenhuis.
Om 05.20 uur kwam bij de politie een melding binnen van vernieling aan auto's op de markt.
Nadere controle wees uit dat van een personenauto twee spiegels afgetrapt waren.

De politie heeft al deze zaken nog in onderzoek en vraagt personen die van een of meerdere van bovengenoemde feiten getuige zijn geweest zich te melden bij het bureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.


---- --