Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

26 maart 2006

Onderwerp: tweetal gewond bij eenzijdige aanrijding

Bij een eenzijdige aanrijding op de Zuiderzeestraatweg in Putten zijn zondagavond een 19-jarige jongen en een 17-jarig meisje uit die plaats gewond geraakt. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.

Het ongeval werd om 20.05 uur gemeld toen passerende automobilisten de auto op zijn kop op de Zuiderzeestraatweg aantroffen. Beide inzittenden werden door de gealarmeerde brandweer uit de auto bevrijd. Ambulancepersoneel en een medisch traumateam zorgde dat de beide slachtoffers werden gestabiliseerd, waarna zij naar het ziekenhuis werden vervoerd. Beide slachtoffers zijn met diverse verwondingen opgenomen.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld en op dit moment is de oorzaak van de aanrijding nog niet duidelijk. Wel staat vast dat de auto vanaf Strand Nulde richting het dorp reed.

De politie zoekt getuigen die de auto, een donkere BMW voor de aanrijding hebben zien rijden. De rijbaan wordt omstreeks 22.30 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

Einde bericht

---- --