Sold out b.v.

Amsterdam, 14 december 2005

Internationale theatershow MAYUMANA op tournee door Nederland

Energieke theatershow MAYUMANA naar Nederland

De veelzijdige artiesten van de energieke theatershow MAYUMANA zijn in het voorjaar van 2006 een aantal weken in Rotterdam te zien. Na deze eerste serie voorstellingen zal de show in het seizoen 2006/2007 langs de grotere theaters van Nederland touren. Emmers, olievaten, vuilniscontainers, buizen, stokken, het eigen lichaam en zwemvliezen: de artiesten van MAYUMANA, die uit 19 verschillende landen afkomstig zijn, weten er wel raad mee.

MAYUMANA is een combinatie van acrobatiek, pantomime, dans, zang, humor en bovenal heel veel energie. Er wordt overal op gedrumd, behalve op trommels. Naast de lege olieblikken en andere accessoires blijken dijbenen, gezichten en voorhoofden eveneens zeer geschikte alternatieven te zijn. Bezoekers van MAYUMANA worden volledig ondergedompeld in dit spektakel vol virtuoze ritmes, humor, variatie en tribal energy.

MAYUMANA is afgeleid van de Hebreeuwse term mayumanat (vaardigheid). Artistiek Leider Eylon Nuphar en Boaz Berman wilden acht jaar geleden een ritmische show van hoog niveau maken die de harten van toeschouwers zou stelen. Dat is ze gelukt! Inmiddels is MAYUMANA een instituut met een eigen theater in Jaffa, een eigen school in Tel Aviv en twee gezelschappen die over de hele wereld optreden.

De show is wereldwijd door meer dan drie en een half miljoen mensen bezocht en mag dus met recht een groot succes genoemd worden!
Het is de allereerste keer dat deze show in Nederland langs verschillende theaters op tournee gaat.

MAYUMANA is dit voorjaar van dinsdag 28 maart tot en met zondag 16 april in Rotterdam te zien. Vanaf september 2006 tourt de show langs de grotere Nederlandse theaters.

Kaarten voor MAYUMANA zijn vanaf 21 december verkrijgbaar bij TopTicketLine (0900) 300 5000 (45 ct pm) of www.topticketline.nl en bij de kassa van het Luxor Theater in Rotterdam via (010) 484 33 33 of www.luxortheater.nl.

Voor meer informatie over MAYUMANA kijk op www.mayumana.nl

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Marco de Koning, Sold Out!, Telefoonnummer: 020 4480931, Mobiel: 06 24241510
e-mail: marco@soldoutmarketing.nl