Ingezonden persbericht


CHEFS ART met als thema 'Maak eten tot leven' voor Twentse Chef-koks

Persbericht
Hengelo, 20 maart 2006

Lassche & Keizer en InfoDish organiseren op dinsdag 28 maart a.s. CHEFS ART met als thema 'Maak eten tot leven' voor Twentse Chef-koks. Het event wordt voor de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (TAAK) georganiseerd, een gezelschap van Twentse chef-koks die hun krachten en vakkennis hebben gebundeld en zich inzetten voor Twentse culinaire topproducten. CHEFS ART start om 14.00 uur en vindt plaats in Hotel Restaurant Bad Boekelo.

Lassche & Keizer en InfoDish nodigen Twentse Chef-koks uit hun creativiteit deze keer aan het doek toe te vertrouwen in plaats van op het bord! Er wordt geschilderd met zelf gekozen materialen uit eigen keuken. Hierbij valt te denken aan theedoek, oude lepel, mes met kartel, deegroller of invetkwast, maar ook een assortiment grondstoffen die tijdens het schilderen gebruikt kunnen worden. Hermine de Vries en Alice Oude Luttikhuis begeleiden de middag.

Nadat de creativiteit op het doek is vastgelegd, gaat Maurice Essink van Golden Tulip Bad Boekelo de uitdaging aan om zijn culinaire kwaliteiten te bewijzen aan zijn collega's. CHEFS ART eindigt met een presentatie en evaluatie van de schilderkunsten.

Alle schilderijen inclusief de deelnemende chefs en hun bedrijven worden afgebeeld op de internetsite www.chefsart.nl. Daarnaast wordt er van alle schilderijen gezamenlijk een boekje uitgegeven onder de naam CHEFS ART.

-------------------------------------


Ingezonden persbericht