Persberichten district Rijn & Venen, 09.55 uur

Utrecht, 28-03-2006

Fietser gevallen

BREUKELEN Op maandag 27 maart raakte een fietser gewond toen hij hard ten val kwam.

Rond 21.55 uur reed een 73-jarige fietser uit Breukelen vanaf de brug op de Brugoprit naar beneden in de richting van de Straatweg. Bij een lichte bocht in het fietspad raakte de fietser vermoedelijk de stoeprand en kwam ten val.

Meerdere passanten, een doktersechtpaar en twee brandweerlieden uit Nieuwer ter Aa, verleenden de man eerste hulp. Hij is met onder andere een flinke hoofdwond per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Verkeerscontrole

BREUKELEN Op maandag 27 maart heeft de politie van 14.00 uur tot 14.45 uur een verkeerscontrole op de Stationsweg gehouden.

Zes automobilisten kregen een bekeuring van 75,- omdat zij geen gebruik van de autogordel maakten en één automobilist een boete van 130,- omdat hij niet handenvrij belde.

Vermiste man overleden

(Zie persberichten district Rijn & Venen van 03-03-2006: Man vermist)

NIGTEVECHT / MUIDEN Sinds 26 februari van dit jaar werd de 45-jarige Nigtevechter Edwin van Wijngaarden vermist. Zijn stoffelijk overschot is aangetroffen.

De heer van Wijngaarden verliet zondagmorgen 26 februari zijn woning in Nigtevecht en sindsdien werd niets meer van hem vernomen. Het stoffelijk overschot van de heer Van Wijngaarden werd op maandag 27 maart rond 08.30 uur door een getuige in de Muidertrekvaart in Muiden aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.