Politie Zuid-Holland-Zuid

28/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 28-03-2006 o Persberichten District I

GESCHOTEN
DORDRECHT De politie onderzoekt de melding van een 52-jarige man uit Dordrecht dat iemand op hem geschoten heeft. Het slachtoffer belde op maandagavond 27 maart 2006 aan bij een willekeurige woning op het Van Limburg Stirumplantsoen in Dordrecht. Aan agenten vertelden de man dat iemand aan de voordeur stond van zijn flatwoning op de W.H. Vliegenstraat. Deze zou geschoten hebben op de 52-jarige. Het slachtoffer rende weg en sprong over het balkon zijn huis uit. Hierdoor liep de 52-jarige een gebroken enkel op.

DIEFSTAL UIT WINKEL
ZWIJNDRECHT Op maandagmiddag 27 maart 2006 omstreeks 15.00 uur is een 48-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht een paar laarzen van 35 euro uit een winkel aan het Hof van Holland te hebben gestolen. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL FIETS
DORDRECHT Op maandagmiddag 27 maart 2006 omstreeks 14.45 uur is een 36-jarige veelpleger uit Dordrecht aangehouden. Surveillerende agenten hadden gezien dat de man veel interesse toonde in een fiets die voor een gebouw stond. Hij pakte de fiets, die niet afgesloten stond en reed weg. Hierop werd de man aangehouden en in verzekering gesteld.

VERKEERSCONTROLE
DORDRECHT- Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten van het Verkeershandhavingsteam 51 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 19 bestuurders die het rode verkeerslicht negeerden en 32 bestuurders die geen autogordel droegen. Ze hielden de controle op maandag 27 maart 2006 op de Vrieseweg en de Reeweg Oost. In totaal werden ongeveer 250 voertuigen gecontroleerd.