Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 21 maart 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatti ng. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 14 maart 2006

2. Best.secr a. Uitnodiging 40-jarig jubileum Beslissen wie gaat. a. Weth.v. Rossum en Korfbalvereniging Boskant d.d. 1-4- Huijbregts gaan; 2006. b. Burg. gaat. b. Uitnodiging opening Trido Automatisering d.d. 26-3-2006.
3. BEZ Uitwerking samenwerking met gemeenten Landerd Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. en Lith op gebied van Informatisering.
4. OSZ (her)inrichting (verharding e.a.) Past. Te besluiten de raad voor te stellen over te gaan tot (her)inrichting van 1. (her)inrichting Hackenstraat, Sluitappel, Verwestraat, Groene genoemde straten conform kwaliteitsniveau Heikant en de kosten te akkoord; Woud; kostenverhaal verhalen op de aanwonenden. 2. kwaliteitsniveau obv budget (mogelijke alternatieven onderzoeken); 3. bekostiging uit algemene dienst;
4. fasering afstemmen op realisering bouwprojecten.
5. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift Het Groene Hart Bezwaarschrift ongegrond verklaren onder aanvulling en verbetering van Akkoord. (Vrijstelling+bouwvergunning kampeerboerderij de motivering van het bestreden besluit. Bekkers).

6. OSZ-JZ Bezwaarschrift mevr. Sanders, Vresselseweg 47 Te besluiten tot herroeping van het besluit tot afwijzing van het Niet herroepen. tegen besluit tot afwijzing van haar verzoek om handhavingsverzoek en het nemen van een nieuwe beslissing op het handhavend optreden tegen geluidsoverlast verzoek met inachtneming van de overwegingen van de commissie. veroorzaakt door een koelinstallatie.
7. PBZ-BW Verzoek Van Hoof aanbrengen teeltondersteunde 1. besluiten het verzoek voor de aanleg van teeltondersteunende Akkoord. voorzieningen aan Schootsedijk. voorzieningen voor zover niet voldaan wordt aan het bepaalde in art. 8. lid 4 van het b.p. buitengebied, af te wijzen; 2. de, op termijn, gewenste verruiming van het bouwblok mee te nemen en af te wegen in het kader van de voorgenomen partiële herziening van het b.p. buitengebied.


8. PBZ-BW Extra budget voor opstelling masterplan Vlagheide 1. een extra budget beschikbaar stellen voor de opstelling/afronding Krediet vragen aan de e.o. van het intergemeentelijke Masterplan Vlagheide e.o. van max. gemeenteraad. 2.500,-- 2. dit bedrag ten laste brengen van het in de begroting opgenomen "werkbudget subsidiëring projecten reconstructie" (voor 2006 35.000,--) 3. de raad in kennis stellen van dit besluit in het college.


9. SLZ-EVO Subsidieaanvraag in het kader van de BOS- Instemmen met de definitieve subsidieaanvraag in het kader van de Akkoord. regeling. BOS-regeling bij het Min. Van VWS voor de jaren 2007 t/m 2010.
10. SLZ-IG Geslotenverklaring, onderhoud en inrichting 1. geslotenverklaring Hoogstraat opheffen; 1,3 en 4 akkoord;

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 21 maart 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatti ng. Hoogstraat. 2. Hoogstraat opnemen in onderhoudsprogramma gesloten verharding 2. op basis van prioritering 2006; nader bezien. 3. in combinatie met het grote onderhoud de Hoogstraat Duurzaam Veilig in te richten (als erftoegangsweg buiten de bebouwde kom); 4. geslotenverklaring Goeiendonk opheffen.


11. SLZ-IG Aanduiding waterlopen. Instemmen met aanbrengen naambordjes waterlopen op gemeentelijke Akkoord. bruggen.
12. SLZ-IG Slootveegregeling. Continuering van de bestaande slootveegregeling en dit ter kennisname Akkoord. brengen aan de raad.
13. SLZ-SB PERSGESPREK Persgesprekken afzeggen mede gelet op demissionaire status college. In Akkoord. demissionaire periode geen persgesprekken meer m.u.v. verzoek pers of hoge actualiteit.
14. BEZ-BC Aanvulling controle protocol 2005 inclusief 1. instemmen met aangevulde controleprotocol 2005 resp. Akkoord. normenkader 2005. normenkader 2005; 2. instemmen met raadsvoorstel tot uitwerking controle-opdracht aan Deloitte; 3. kennisnemen van uitwerkingsvoorstel rechtmatigheid.


15. OSZ-JZ Uitspraak rechtbank d.d. 2-3-2006 inzake Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. herplantplicht Van Boxmeer.

16. PBZ-BB Beleidsregel vermindering OZB-gebruikersgedeelte Beleidsregel vaststellen conform concept-besluit. Akkoord. voor woondelen bij niet-woningen.
17. PBZ-BW Gewijzigd verzoek bouw tweede woning op 1. niet instemmen met gewijzigd verzoek maar vasthouden aan Akkoord. locatie Zwembadweg. principe-besluit medewerking te verlenen aan bouw woning langs Componistenlaan; 2. bouwmogelijkheid langs Componistenlaan opnemen in b.p. Sin- Oedenrode noord in plaats van volgen losse art.19-procedure.


18. PBZ-WIZ Subsidieverzoek Cliëntenparticipatie Sociale Zaken De begroting 2006 van Cliëntenparticipatie voor kennisgeving aannemen Akkoord. Sint-Oedenrode. en mededelen dat de maximale subsidie is vastgesteld op 1.500,-- op basis van de gemeentebegroting en ervaring uitgaven voorgaande jaren.
19. SLZ-EVO Gedoogbesluit inzake kleinschalig kamperen. Instemmen met: Akkoord.
1. het nemen van een gedoogbesluit in de vorm van een ontheffingsbesluit als bedoeld in art. 8, lid 2 WRO, waarmee toegestaan wordt dat voor de periode van 15 maart t/m 31 oktober in de jaren 2006 en 2007 het aantal kampeermiddelen op kleinschalige kampeerterreinen wordt verhoogd tot maximaal 15;
2. gedoogbesluit publiceren met mogelijkheid van bezwaar en beroep.