Ingezonden persbericht


Persbericht

28 maart 2006

businessCom biedt email, agenda en adresboek op iedere GSM

~ Apparaatonafhankelijk overal toegang tot email met Ericsson Mobile Organizer ~

businessCom, dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen, heeft Ericsson Mobile Organizer (EMO) toegevoegd aan zijn portfolio. Met EMO kunnen gebruikers via een mobiele telefoon hun email, contactgegevens, taken en agenda bekijken. Alle berichten komen automatisch binnen door de 'push'-technologie.

Via EMO krijgen gebruikers automatisch een waarschuwing als er een nieuwe email binnen is. Ook synchroniseert de mobiele telefoon automatisch met informatie op het bedrijfsnetwerk en vice versa. Om de kosten voor datacommunicatie binnen de perken te houden, comprimeert de technologie alle data die binnenkomt automatisch.

"Een oplossing om onderweg email te kunnen lezen, is voor zakenreizigers onmisbaar", zegt Marco Maas, Sales Director van businessCom. "Met EMO is het nu mogelijk om die oplossing aan te bieden voor een "gewone" mobiele telefoon. Daarmee zijn reizigers niet afhankelijk van een specifiek apparaat, maar kunnen ze hun mobiele telefoon blijven gebruiken. Dat blijkt voor veel gebruikers een pre te zijn, want de eerste succesvolle implementaties zijn al afgerond."

De meeste mobiele telefoons met het Symbian OS of Windows Mobile zijn geschikt voor EMO. De technologie werkt via GMS-, GPRS-, UMTS- en CDMA 2000-netwerken en met iedere provider.

(207 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over businessCom
businessCom is dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen voor de gezondheidszorg, callcentra, vakantieparken en hotels. Sinds de oprichting in 2002 wil businessCom zich onderscheiden door visie, kennis, ondersteuning en een innovatief productaanbod. De dienstverlening richting resellers en partners staat daarbij altijd centraal. Ga voor meer informatie naar www.businesscom.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com